reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Hej wszystkim!
Ja to dzis mam niemoc i mdlosci nie mialam ich wogole prawie a tu masz ci los.
kurcze coraz wiecej z nas je ma oby reszta dziewczyn sie uchowala jakos )
a teraz ile masz lat?
ja wlasnie dosc pozno zostalam mama, 29 i juz widac ze organizm troche gorzej to znosil
no to tak jak u mnie, tylko moj malz za nic nie umyje podlog, po prostu tego nie znosi
jakos jeszcze idziemy na komrpmis, potem najwyzej bedziemy sie przyklejac do podlogi
a jakie cwiczenia? joga czy cos w tym stylu?
oooo dzieki ze mi przypomnialas, na jutro trzeba< cos wymyslec
a ja gotuje malemu krolika, cos okropnego widziec to cos w garnku jak sie samemu mialo kiedys kroliczka
przez to pierwszy raz prawie calowalam sie z kibelkiem
chyba maz sie dalej tym zajmie
o matko , az mi sie slabo zrobilo niech lepiej maz dokonczy hehe
Asionku to nie krwawienie, raczej dobijają się resztki totalnie brunatnej krwi zmieszanej ze śluzem. Nawet w toalecie wzięłam patyczek do uszu i zobaczyłam już końcówkę końcówki na szczęście. Nic nie boli. Chociaż wczoraj wieczorem tak dziwnie bolał mnie brzuch i jak spytałam ginki, że jest uczucie rozpychania i przy tym taki ból to powiedziała, że to sprawy jelitowe. Jak się dłużej zastanowiłam to faktycznie. Ból podobny do tego z @ ale taki schodzący z góry brzucha i gdy ma dotrzeć do podbrzusza, rozchodzi się po bokach a ja za chwilę męczę się by gazy wypuścić.
Na razie żadnej żywej krwi, więc jestem naprawdę dobrej myśli. Poza tym gdyby się coś działo, mam iść w piątek do niej. A tak nospa nospa i jeszcze raz nospa.
chodzilo to , ze jak zaczniesz krwawic idz na IP lub dzwon do swojej dr ) super , ze wszystko jest oki juz
umieram .............. zaraz mi głowe rozsadzi a w pracy siedzę
Domel w nocy gorączkował więc dyżur przy łóżku małego zaliczyłam
biedny synek no i ty tez
kurcze mnie jakos leb zaczyna bolec :/ ehhh
Cześć Mamusie!
Trochę musiałam Was nadrobić- widzę dziś numer jeden na tapecie to mdłości- ja póki co nie doświadczam ich całe szczęście, ale za to jeść mi się chcę częściej i dalej mam problem, czego konkretnie mi się chce... :-) no i spaaać- tego mi sie chce cały czas i mam strasznego lenia- nic mi się nie chce robić...
Zauważyłam, że zwiększyła mi się ilość śluzu- jest mlecznobiały, ale jakoś więcej niż wcześniej- czy Wy tez tak macie?
Ja też mam taki śluz i jest go więcej niż wcześniej...więc zakładam, że tak powinno być...
Trzymaj się...dasz radę...umieram .............. zaraz mi głowe rozsadzi a w pracy siedzę
Mnie ostatnio tak bolała głowa, ze nie mogłam głową ruszyć i skończyło się na 1 tabletce apapu...
Hej dziewczyny. Ja w piątek dowiedziałam się z badań krwi, że jestem w ciąży! Termin prawdopodobnie będzie w połowie października, ale jeszcze czekam na pierwszą wizytę w piątek i mam nadzieję, że lekarz wszystko potwierdzi bo choć to była niespodzianka strasznie już kocham tą moją drobinkę
Śluz taki to ja miałam już od dawna i dlatego wiedziałam, że nie zbliża się @. Z drugiej strony bolały mnie jajniki jak przed okresem i sama nie wiedziałam co myśleć A teraz mam straszne nudności, dzisiaj rano mnie wzięło, aż musiałam polecieć do kuchni szybko po coś słonego, bo tylko to u mnie jakoś działa. Ale na uczelnię już nie poszłam A jem od soboty, znajomi się śmieją, a jeszcze nic nie wiedzą
Pozdrawiam Październikowe
Śluz taki to ja miałam już od dawna i dlatego wiedziałam, że nie zbliża się @. Z drugiej strony bolały mnie jajniki jak przed okresem i sama nie wiedziałam co myśleć A teraz mam straszne nudności, dzisiaj rano mnie wzięło, aż musiałam polecieć do kuchni szybko po coś słonego, bo tylko to u mnie jakoś działa. Ale na uczelnię już nie poszłam A jem od soboty, znajomi się śmieją, a jeszcze nic nie wiedzą
Z
zupkaogorkowa
Gość
oj mnie tez cos glowa zaczela bolec. witam nowa mamusie to dobrze ze sie cieszysz, a tata tez zadowolony?
Hej dziewczyny. Ja w piątek dowiedziałam się z badań krwi, że jestem w ciąży! Termin prawdopodobnie będzie w połowie października, ale jeszcze czekam na pierwszą wizytę w piątek i mam nadzieję, że lekarz wszystko potwierdzi bo choć to była niespodzianka strasznie już kocham tą moją drobinkę
Witaj wśród nas...i gratuluję...
Który to Twój tydzień wg OM?
Klementinka
to jak u mnie, w tym roku koncze 30 i jestem w ciazy z drugim, mam nadzieje ze do 30 zakoncze temat ciaza i porody;-)basia super ze pobadalas sie i serducho juz bylo, gratuluje!
klementinka mysle ze skora robi sie juz mniej elastyczna w pewnym wieku, ja mam 28 i tez sie o to martwie troche jak to zniesie organizm. Ale chcemy jeszcze jedna dzidzie wiec to dopiero poczatek :-)
to na pewno od badania, ja po cytologii zawsze troche plamie, jak nic nowego nie zlatuje to nie masz sie czym martwicAsionku to nie krwawienie, raczej dobijają się resztki totalnie brunatnej krwi zmieszanej ze śluzem. Nawet w toalecie wzięłam patyczek do uszu i zobaczyłam już końcówkę końcówki na szczęście. Nic nie boli. Chociaż wczoraj wieczorem tak dziwnie bolał mnie brzuch i jak spytałam ginki, że jest uczucie rozpychania i przy tym taki ból to powiedziała, że to sprawy jelitowe. Jak się dłużej zastanowiłam to faktycznie. Ból podobny do tego z @ ale taki schodzący z góry brzucha i gdy ma dotrzeć do podbrzusza, rozchodzi się po bokach a ja za chwilę męczę się by gazy wypuścić.
Na razie żadnej żywej krwi, więc jestem naprawdę dobrej myśli. Poza tym gdyby się coś działo, mam iść w piątek do niej. A tak nospa nospa i jeszcze raz nospa.
oj wspolczuje, u nas na szczescie chorobsko juz wypedzone i nocki lepszeumieram .............. zaraz mi głowe rozsadzi a w pracy siedzę
Asionku dokonczyl i nawet zjadl, bleeeeee
witaj Ponko
co do sluzu to dopoki nie jest zolty lub zielony, wszystko jest ok
a moje dziecie wlasnie rozprawia sie z nitka makaronu, hehehe, takiej zabawy nie ma z zadna zabawka
makaron ma wszedzie
reklama
Asionek31
rudson trzymaj sie jakos.
Mnie mdli dzisiaj musze co chwile jesc. Dzisiaj pizza :-)
pizza , pizza jeeeeeeeeeeeee , hehe ja jeszcze jedna mam w zamrazalniku
super niespodzianke mialas )
gratulacje !!