K
karolina1978
Gość
Lilou jeszcze troche i przejdzie!!!!!pomysl pozytywnie mozesz jesc do bolu i nie przytyjesz !Nie jedz orzechow bo po pawiu zostaja miedzy zebami h..... uczucie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurcze,wspolczuje karolinaPa do pozniej jade kupic dzieciaka kostiumy na karnawal,bo cholera powyrastali!!Wczoraj przygotowalam 4 worki ciuchow ,bo wszystko za male.A jeszcze wczoraj ukradli jednemu buty w szkole!!!!!!!!Bankructwo mnie czeka.
tez tak mam, max 3 godziny wytrzymuje bez jedzeniahey
u mnie lepiej,mdlości lekkie,ale znośne......wspołczuje tym co mają ............wrrr
ale codziennie mały pawik leci,bo to nagle taki impuls i musze do kibla....
akysz a kysz .......zasrane mdłości....
najbardziej mnie muli kiedy przez 3h nic nie zjem,wczoraj jak wracałam od koleżanki to myślałam,że pawia puszcze w aucie...tak mnie muliło,potem w domu zjadłam bagietkę i było już lepiej...
też tak macie??
jak wczoraj to mówiłam koleżance że musze co 2-3h coś jeść ,to ona wielkie oczy...na mnie
tez tak mam, max 3 godziny wytrzymuje bez jedzenia
wczoraj z malym bylismy na kontroli no i wszystko sie przedluzylo, jak wracalismy to tylko patrzylam gdzie jakas piekarnie dorwac zeby chociaz bule kupic
ja wagowo nie utylam jeszcze ale juz na udach mi sie malutkie rozstepy robia, w poprzedniej ciazy tez to mialam, jakos puchna mi uda, potem sie w zadne spodnie przez nie zmiescic nie moge
a smarujecie sie juz czyms na rozstepy?
ja sie smarowalam cala ciaze i nie mialam ani jednego (poza udami) a po porodzie i tak mi wylazly na brzuchu
u nas piekna pogoda, maly z tata na spacerze a mnie czeka gotowanie obiadu i sprzatanie chalupy
oszczedzacie sie jakos? bo ja kurcze zapierniczam jak maly perszing, musze spytac gina w piatek czy moge