reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Lilou jeszcze troche i przejdzie!!!!!pomysl pozytywnie mozesz jesc do bolu i nie przytyjesz !Nie jedz orzechow bo po pawiu zostaja miedzy zebami h..... uczucie;-)

reklama
ja tak samo, wystrczy 2,5 godz przerwy to mi niedobrze nawet po lyku wody, przyzwyczailam sie do jedzenia co 2 godz ale malutkie porcje i to pomaga troche. Ale nie mam zachcianek, zadnych mixow nie robie, pewnie to jeszcze przede mna ;-)

Pa do pozniej jade kupic dzieciaka kostiumy na karnawal,bo cholera powyrastali!!Wczoraj przygotowalam 4 worki ciuchow ,bo wszystko za male.A jeszcze wczoraj ukradli jednemu buty w szkole!!!!!!!!Bankructwo mnie czeka.

Pa do pozniej jade kupic dzieciaka kostiumy na karnawal,bo cholera powyrastali!!Wczoraj przygotowalam 4 worki ciuchow ,bo wszystko za male.A jeszcze wczoraj ukradli jednemu buty w szkole!!!!!!!!Bankructwo mnie czeka.
o kurcze,wspolczuje karolina:(

ja sie dzis czuje fatalnie...nie mam nawet sily narzekac,tak strasznie chcialabym juz wyjsc z tego letargu...
wlasnie zaczelam zmywac z dwoch dni(!!!!!!!!!)i tak mnie zemdlilo ze az usiadlam....plakac mi sie chce,ja sie tak nie czulam w pierwszej ciazy....buuuuu...

hey

u mnie lepiej,mdlości lekkie,ale znośne......wspołczuje tym co mają ............wrrr
ale codziennie mały pawik leci,bo to nagle taki impuls i musze do kibla....
akysz a kysz .......zasrane mdłości....
najbardziej mnie muli kiedy przez 3h nic nie zjem,wczoraj jak wracałam od koleżanki to myślałam,że pawia puszcze w aucie...tak mnie muliło,potem w domu zjadłam bagietkę i było już lepiej...
też tak macie??
jak wczoraj to mówiłam koleżance że musze co 2-3h coś jeść ,to ona wielkie oczy...na mnie
tez tak mam, max 3 godziny wytrzymuje bez jedzenia
wczoraj z malym bylismy na kontroli no i wszystko sie przedluzylo, jak wracalismy to tylko patrzylam gdzie jakas piekarnie dorwac zeby chociaz bule kupic
ja wagowo nie utylam jeszcze ale juz na udach mi sie malutkie rozstepy robia, w poprzedniej ciazy tez to mialam, jakos puchna mi uda, potem sie w zadne spodnie przez nie zmiescic nie moge

a smarujecie sie juz czyms na rozstepy?
ja sie smarowalam cala ciaze i nie mialam ani jednego (poza udami) a po porodzie i tak mi wylazly na brzuchu

u nas piekna pogoda, maly z tata na spacerze a mnie czeka gotowanie obiadu i sprzatanie chalupy
oszczedzacie sie jakos? bo ja kurcze zapierniczam jak maly perszing, musze spytac gina w piatek czy moge

Ale się tu pochorowało....bidulki,szybkiego powrotu do zdrówka wszystkim zaziębionym ,mnie jakoś też do tej pory udaje się uniknąć przeziębienia,ale codziennie staram się pić ciepłą wodę z duuuużą ilością cytryny.

Włąśnie wepchnełam w siebie dwa ciasteczka z cynamonem pychotka,kombinuje co tu jeszcze zarzucic hihi

W tej ciąży zaczęłam się smarować oliwką ,chociaż w dwóch poprzednich ciążach niczego nie używałam,mam tylko kilka ledwowidocznych rozstępów na biodrach ,ale brzuch w idealnym stanie.Teraz jednak trochę się boję bo w sumie to już nie te lata (syna urodziłam jak miałam 20 lat a córę 26) ale zobaczymy....

tez tak mam, max 3 godziny wytrzymuje bez jedzenia
wczoraj z malym bylismy na kontroli no i wszystko sie przedluzylo, jak wracalismy to tylko patrzylam gdzie jakas piekarnie dorwac zeby chociaz bule kupic
ja wagowo nie utylam jeszcze ale juz na udach mi sie malutkie rozstepy robia, w poprzedniej ciazy tez to mialam, jakos puchna mi uda, potem sie w zadne spodnie przez nie zmiescic nie moge

a smarujecie sie juz czyms na rozstepy?
ja sie smarowalam cala ciaze i nie mialam ani jednego (poza udami) a po porodzie i tak mi wylazly na brzuchu

u nas piekna pogoda, maly z tata na spacerze a mnie czeka gotowanie obiadu i sprzatanie chalupy
oszczedzacie sie jakos? bo ja kurcze zapierniczam jak maly perszing, musze spytac gina w piatek czy moge

Ja nie mam czasu na oszczędzanie...może tylko tyle, że wcześniej chodzę do łóżka wieczorem...tak to praca, zakupy, sprzątanie...chociaż u mnie odkurza i myje podłogi mój...wiec chociaż to mi odpada...:) Ale popołudniami i tak czuję się wykończona...Całe szczecie nie mam mdłości...więc jakoś przetrwam...:)

reklama
Hej kochane, ja oczywiscie jak zwykle nie nadrobie Was, Mdłości ciagle są cholera jasna, ciężko funkcjonować naprawde z nimi !!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czasami mam dośc juz !!!!!!!! na razie jak jest mąż jest ok to on pomorze, ja moge sie położyc odpocząć a jak juz pojedzie bedzie ciezko :( ale cóż trzeba dać rade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nasze suwaczki zapierdzielają jak szalone z tego co tu widze :):):):):):):):):):):):)

Do góry