reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
w sumie mogę napisać i tutaj...
u teściów pomieszkamy jeszcze z rok, może dwa lata...
a wynajęcie mieszkanka, nawet kawalerki szkoda nam kasy...
lepiej tą kasę składać na kupno...

no właśnie chyba będziemy musieli wpakować się w kredyt.
w lutym skończymy kredyt na samochód, i pomyśimy co dalej..

a tutaj już jest ciasno, każdy się wtrąca, prawie co dziennie są jakieś zaczepki...
babcie tak mi małego roznosiły że sobie z nim nie mogę dać rady...
wszyscy wiedzą lepiej... wiecie o co chodzi:-)
anek, jak zazdroszczę:tak:

hello

a ja nie mam jak siedzieć z wami na bb czy fb bo mąz skonfiskował kompa i pisze jakies prace do szkoły...

coś ucichł temat zlotu ?

a ja poszłam do lekarza bo brzuch mam wciąz wzdęty, boli i jakieś takie mocne ruchy jelit, ale gazów ani zaparć nie mam... Lekarz wybadał że może być to wyrostek ale nie wiadomo. Z badan krwi wychodzi podwyzszone OB a więc stan zapalny i to też wskazuje na wyrostek, ale jutro ide na usg brzucha i wszystko będzie jasne. Trzymajcie kciuki aby to nie było to, ani nic gorszego...

mariolcia
moja mała też nie bardzo chce jeść. jedynie czasem owoce i jedyne co wcina chętnie to danonki... a tak to czasem skubnie coś od nas z talerza....

NabAwe zlot będzie pewnie w sierpniu, myslę że trzeba będzie powoli sie deklarować na konkretną datę.

Trzymam kciuki żeby to nic poważnego nie było! A wyrostek to chyba jest ostry stan zapalny? Taki że nie da sie wytrzymać?? Nie wiem nie miałam :no:

jezu jakie gorąco :((( smażę się :(

zapalenie wyrostka to ostry stan zapalny, ale lekarka mówiła, że widziała w życiu różnorakie rodzaje i objawy na wyrostek... więc nic nie wiadomo.

Dzis usypiałam Emilkę metodą tracy hogg- odkładałam do lóżeczka na 3 minuty potem 5... usypiała przez prawie godzinę ale za 3 razem tak strasznie krzyczała, trzęsła się i zanosiła, że nie mogłam jej uspokoić- az jej gałki oczne skakały- do tej chwili mam przed oczyma ten obraz :( poczułam sie jak najbardziej wyrodna matka świata i sie popłakałam aż mąż zabrał małą i w końcu uspał... :( mam teraz torchę doła powiem szczerze...

Misia-A ja jestem z Gdańska i z chęcią bym się zobaczyła :-) U nas wszysycy znajomi bez dzieci jakos mają problem aby sie z nami zobaczyć, nawet jak byl sylwester to nie chcieli abyśmy byli z dzieckiem bo to kłopot itp. Tak wiec czystki w znajomych zrobione i zostali naprawde wartosciowi :-)

Ewa oby nic groźnego!

Mariolcia moja Hania od dwóch dni tez malo je, a jak je normalnie to je małe porcje w stosunku do innych dzieci. Moze spróbuj dluzsze przerwy miedzy posilkami az bardziej zgłodnieje u nas działa troszke, nie liczac tych dwóch dni.

Ati extra! Wybieramy się do Zoo w Oliwie za jakiś czas
moja luźna propozycja :-p

Wiktorowi wychodzi 3 ząb, górna lewa dwójka x]
A generalnie mój synu ma bardzo dziwny gust
gdyż lubi potrawy których ja normalnie nie dotknę.
Uwielbia pomidory, zupki pomidorowe, dania w sosach pomidorowych
i ogórki kiszone wciąga w minute :-p
A ostatnio kradł nam pstrąga z talerzy

hej
A ja muszę się pochwalić (bo chwalę się gdzie mogę), że Zosia przełamała opór i robi siku na nocnik. jupiii

Ati my też taka czystkę zrobiliśmy w znajomych. Są co nie maja czasu ani chęci na spotkanie a mnie wkurza, że to ja ciągle wychodzę z inicjatywą i nic z tego nie wychodzi. Bo jestem mało rozrywkowa skoro nie mogę iść się do knajpy napić :confused: i jestem uwiązana z dziećmi. ehhh szkoda gadać.

Gratulacje dla Zośki :-):-)
my zarzuciliśmy narazie pomysł z kibelkiem
i odstawiliśmy nocnik w kąt... Wiktor musi to przemyśleć...

A w ogóle zapomniałam dodać
Wiktor jest teraz na etapie 'nie nie nie'
wszystko na nie...
a ja sie staralam rozmawiając z nim nie używać tego słowa żeby się właśnie nie nauczył :dry:

reklama
Do góry