reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Kasia gratuluje
ja padam jutro wyjeżdżam na całe 2 miesiące do rodziców więc pakowania że hej i poprostu mam dośc,cały mały pokój zawalony torbami pudłami z zabawkami dobrze że wózka niebiore bo tam mam inny

reklama
Hejale ukrop a ja chora i nici z basenu :(((

Anek
a gdzie będziesz? Kraków? Kurka może to spotkanie wreszcie zorganizujemy, Ivi z Włoch przyjeżdża niedługo.. Myślę że dziewczyny z okolic Śląska i ze Świętokrzyskiego by przyjechały?

U mnie z okolicy chyba niewiele osób :-(
I troche ludzi nie rozumiem... znam osoby z dziećmi w podobnym wieku co Wiktor.
Zawsze zapraszam do nas, bo to fajnie jak dzieci maja z soba kontakt a rodzice się wymieniają doświadczeniami.
Mamy możliwości bo domek jednorodzinny z duzym ogrodem
chodze z bobasem na różne zajęcia.
A rodzice których znam, chociaż narzekają na nudę i brak pomysłów
na zorganizowanie rozrywek dla dziecka....
to jakoś nikt nie chce skorzystać z zaproszenia i do nas wpaść :dry:

a wczoraj bylismy na zajęciach z fizjoterapeutką i nigdy więcej :dry:
biedny bobas tak się zestresował... co prawda zgadzam się z nią do pewnego stopnia
ale jak 15 miesięczne dziecko nie chce chodzić tylko woli pełzać
to jednak jakoś do mnie nie przemawia...
każdy ma swoją szkołę,
ale ja stwierdziłam że wolę jak Wiktor rozwija się po swojemu
siada kiedy chce, wstaje kiedy chce itp :-p

Misia a w jakiej okolicy mieszkasz? Ja narzekałam na nudę jak mieszkałam u rodziców za miastem. Jak tylko wprowadziłam się do centrum to śmigam z dziewczynami w rózne kątki i rejony żeby dni nam jakoś wesoło mijały.

Znacie jakieś kaszki mleczne dla dzieci, które nie są słodkie? kupiłam bobovity i nestle ale to jest dla mnie za slodkie. Nie chce małej uczyć jeść takiej słodyczy. Zadam jeszcze to pytanie na fb bo widzę, że tam się łatwiej na takie pytania odpowiada.

Co do kaszek to jedynie słodki nie był kleik kukurydziany na mleku z NESTLE.
Za to bardzo bardzo słodka jest kaszka babydream'a owocowa...:dry:
Woda z cukrem normalnie.

My mieszkamy w Elblągu. Znam mame z 2 tygodnie mlodszym bobasem niż Wiktor, która narzeka na nudę a na spacery chadza koło mojego domu
i jakoś zapomina wpaść...ja już nawet nie mówie jak spotkam
żeby się nie narzucać czy coś...:sorry2:

Elbląg to nie moje tereny ;p. Czasem tak jest z ludźmi, że lubią marudzić na nudę ale nic nie robią, żeby sobie życie urozmaicić i umilić.

misia ja bym z chęcią wpadła do wad ale niestety stanowczo za daleko:(
fajnie że chodzi na różne zajęcia z dzieckiem, u nas ciągły brak kasy od kiedy niania jest więc nie możemy sobie pozwolić :(
a te zajęcia z fizjoterapeutą to jakieś specjalne grupowe zajęcia dla dzieci?

jeśli chodzi o kaszki to te ryżowe są wszystkie słodkie, ja teraz kupiłam zbożową na noc (w pudełku -nie pamiętam firmy a nie chce mi się iść sprawdzić;-)) i jest bardzo delikatnie słodka, a może nawet wcale:happy2:. dodaję ją do mleka na noc;-)

Coś tam takiego właśnie... dałam zdjęcie w galerii z tych zajęć.
W sumie to nie wiem o co chodziło
bo był straszny burdel i chaos.
Dzieci pełzały, terapeutka łapała co chwile inne dziecko
i co chwile inne ćwiczenie robiła...
Brakowało mi zorganizowania, i takiego wstępu
typu po co się tam zbieramy, co ona chce nam przekazać i do czego dążymy. :sorry2:
A jeśli chodzi o zajecia to płacimy narazie tylko za basen,
reszte udaje nam się za darmo to korzystamy! :wink:

A jakby ktoś się wybierał nad morze to i tak zapraszamy w gości!
:biggrin2:

reklama
to super że za darmo, u mnie za małe miasto i nic nie ma dla maluszków

a tak z ciekawości ile płacicie za basen? u nas (tzn w mieście obok) basen dla dzieci to koszt wysokości 300zł za 10 wejść:szok:

Do góry