19ania90
Fanka BB :)
jewcia33 ząbków jak narazie nie widać, ani dziąseł nie ma spuchniętych a marudera straszna wiecznie niezadowolona, tak samo jak u herbaty wszystko dobre na 5 min.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam was! znowu nie zaglądałam kilka dni...
Justyś, może faktycznie z dziąsełek? oby dzisiaj już było lepiej
dobrze że mąż ci niedługo pomoże :-)
Ania, zdrówka życzę
ja mam mały galimatias w życiu, organizacja chrzcin, bratu pomagam w nauce, sprzątanie na święta NIE WYRABIAM daję znać że żyję
Hejka laseczki:-) Pogoda piękna to puchy na forum po za tym sporo się na fejsa przeniosło i tam robi wpisy:-)
Chciałam sie pochwalić, że Szymek juz 5 dni z rzędu sam zasypiał w łozeczku!! Alleluja! Juz nie musze dźwigac tego klocka
U nas kryzys jedzeniowy. wszytsko ble tylko cycek jest fajny wrrr. Na siłe mu wtykam łyzeczka ale nie wiem czy to dobrze. Z drugiej strony boje sie, ze mogl za bardzo sie przyzwyczaic do sloiczkow bo ostatnimi czasy troche sobie poleniuchowałam i mu tylko słoickzi dawałam...
Po za tym szymkowski szaleje jak nie wiem non stop brzuch plecy brzuch plecy i faktycznie najbardziej lubi pilota i telelfon
Hej muszę frekwencje podnieść, więc się witam.
U nas maruda szczególnie wieczorem, problemy ze spaniem, wczoraj tak wieczorem płakała że już miałam paracetamol zapodać, bo wyglądało jak by coś ją bolało, ale w końcu m ją uspał. W dzień też bardzo mało śpi, nie można nic zrobić a okna dalej brudne.
ania dobrze że już lepiej. A może to zapalenie uszu miała przez ząbkowanie, bo u Malutkiej chyba była taka sytuacja .
monysia wiem coś o tym popuszczaniu, u nas było tak na samym początku i strasznie pupcia odparzona, oby nigdy więcej. I dziwne że tak wyczuwa ten probiotyk, cwaniara mała, ale staraj się jej to jakoś przemycić.
Justyś to wygląda na cięzkie ząbkowanie. Dobrze że mąż zaraz w domu albo i już jest, zawsze to duże wsparcie. No i oby już było lepiej.
Kingolinka jak to zrobiłaś że sam gościówa zasypia, super. A z jedzeniem na przymus to uważaj żeby się nie zraził na samym początku, bo i tak na razie mleczko jest najważniejsze.
Z tym śniegiem to też słyszałam, że może się pojawić w nie których regionach brrr, wiosno nie dopuść do tego! Ale za to święta mają być cieplutkie.
Maggie nocki ok, mala spi, choc czasem pochlipuje przez sen. czasem mocniej sie rozedrze to wtedy cyc w paszcze i chrapie dalej. nie budzi jej glod z pewnoscia. a co do dnia to porazka, katorga i masakra to slowa ktore sa za slabe by opisac co czuje ;-) po prostu ciagle marudzi albo placze. tak jak przy ostatnim skoku. spi w dzien 3 razy po pol h ( choc to chyba akurat norma ) a reszte czasu poswieca na wiecznie niezadowolnie. na nic grzechotki, podkoki i sluchanie "zajaca poziomki". jest radosna przez 5 minut, a potem buzia w podkowe. jeszcze 3 tygodnie.... odliczam dni az to dziadostwo sie skonczy, bo naprawde kuzwa nie mam czasu zebow rano umyc! ogolnie raczki days
Justys oby to byly zabki! mam nadzieje ze maly sie uspokoi. moze on tez jakis skok ma? 3mam kciuki zeby bylo lepiej.
coś ok 3,90 wychodzi. Można znaleźć jeszcze taniej i drożej też z tym że ja kogoś z polecenia chciałam. Na więcej mnie nie stać i gdyby było więcej młoda do żłobka by poszłaHej
Kasia to ile za godzinę bierze taka opiekunka. U nas ok 10 zł i to jest dla mnie jednak za dużo. Pracowałabym na opiekę dla dziecka i jeszcze musiałabym na dojazdy dopłacić.