reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

ale tu pustki:szok:
ja z rana bylam na siłowni a teraz mnie połamało i się wyprostować nie mogę, więc mamy wesoło, ja pokrzywiona a mąż z unieruchomioną prawą ręką:wściekła/y: i małe dziecko na głowie.
Dzieisja mieliśmy rozmowę z drugą potencjalną opiekunką tym razem starszą panią i jesteśmy bardziej na nia nastawieni, tylko problem w tym że nie do końca nas na nią stać:(

tzn jakie sa stawki u ciebie za opiekunkę u mnie min to 1500 zł

reklama
Ahoj,

dzis drugi dzien spania w osobnym pokoju.
Wczoraj pobudek bylo wiecej niz zazwyczaj, zobaczymy co bedzie dzis.

Herbata, jak sie mala zachowuje? Caly czas maruda czy placz? I jak w nocy? Bo chyba nocek sie boje najbardziej:sorry:
Ja jutro ide znow do pracy i sie dowiem ostatecznie czy mam po co wracac czy nie. Nie do konca nawet chce tam wracac, ale moge nie miec wyjscia.

Justys, a u Ciebie dzis lepiej? Czy maruder c.d.?

Co do glutenu ja poki co w ogole nie podaje. Miesa rowniez nie. Za kilka dni natomiast zaczynam mieszac MM 1 z 2

Hej :) U nas taka sliczna pogoda od kilku dni ze cale dnie spedzamy na swiezym powietrzu bo juz w weekend ma byc brzydko :( Wczoraj byl rekord temperatury w Szkocji w marcu!!!! Takze na necie nie mam czasu siedziec ale jak zacznie lac to wroce he he pozatym mloda zaczela mi sie dzis turlac i juz nawet na moment nie moge jej samej zostawic, jak dzis poszlam do toalety to ja znalazlam z zaklinowana pupa pod sofa!

Witam mamuśki.
Asionek u mnie podobna sytuacja z piciem, wszystko be i najlepiej nam jeszcze wychodzi ze zwykłego kubka, ale jeszcze nie tak dobrze jak u Was. Dałaś mi nadzieję że będzie lepiej, zresztą musi być, tylko cierpliwości trzeba.

U nas coś nocki gorsze, bo często się wybudza i musi spać z cycem, do tego kupki jakieś brzydkie, śluzowate, kwaśne i się zastanawiam czy z mojej diety coś nie tak, czy przy ząbkowaniu słyszałam że może tak być.
U nas też już czas łóżeczko obniżyć bo ostatnio mała sobie w nim siedziała i tak wysoko mi się wydało ma głowę że bałam się wyjść z pokoju, żeby nie wypadła. Na razie najbezpieczniej dla niej na podłodze.
Ostatnio pytałam Was o ten gluten na wątku jedzenowym, ale teraz tak nas mało na forum że się nie dowiedziałam. Dajecie już systematycznie? Mi jest potrzebna bezmleczna i bez owoców, żebym mogła dosypywać do zupki i której nie trzeba gotować. Jest coś takiego na rynku,specjalnie dla takich maluszków, czy zostaje taka tradycyjna ze spożywczaka?

spokojnie w koncu zalapie picie :) u nas szybko poszlo na szczescie ...
nocki tez rozne niestety , dalej gazy wrrr
co do kaszki to Nestle ma podobno taka wlasnie sypana do deserkow czy czegos tam :)

rzeczywiscie pustki niezle ...

Kasiadz oj chyba sie przeforsowalas ?? oby przeszlo szybko !!

Hejka:)

Herbata mój też dzisiaj zaczął turlanie, przychodzę z pracy a mąż mówi "patrz co on robi" a ten faktycznie leży na macie i za chwilę dwa obroty i już jest pod szafą. Dywan porządnie odkurzyliśmy żeby się po czyściutkim turlał a że jest taki mięciutki to myślę, ze sobie krzywdy nie zrobi:-) Cwaniaczek mały. A taki ruchliwy teraz, nawet na rękach nogi cały czas "latają" w powietrzu a buzia się nie zamyka, najczęstsze słowo to "niieee".

Maggie i co słyszysz małego z drugiego pokoju jak kwęka? Ja to się bym bała że go za późno usłyszę i mi się rozbeczy za bardzo i spać nie będzie chciał potem :eek: Masz elektryczną nianię ?

hehe, my wciaz czekamy na turalnie. Bedzie sie dzialo;-)
I tak Bisia, mamy video nianie kupiona glownie z mysla o wakacjach, ale teraz wykorzystujemy w domu i mamy podglad na malego pasibrzucha;-)

reklama
Fajna rzecz i przydatna na pewno ;-)ja spróbuję może w weekend wynieść się od małego na próbę i zobaczymy jak nocka minie.

Witam się z kawką z pracy, miłego dnia :-)

Do góry