Hej
jeśli chodzi o gluten to ja nic nie powiedziałam pediatrze, nawet z nią nie rozmawiałam na temat rozszerzania diety. Denerwuje mnie że lekarze sugerują się schematami, tabelami a nie na podstawie obserwacji dziecka.
każde dziecko inaczej przyswaja gluten, nowe pokarmy...
Karolina, o proszę, mała smakoszka ci rośnie
Kasiadz, ja dzisiaj małemu zrobiłam na mleku bebiko, kleiku i na 80 ml wody 3 ciasteczka.
trochę za gęste mi wyszło, ale Oli zjadł wszystko... chyba też przerzucimy się na normalne biszkopty, bo ja kupiła Pierwsze Ciasteczka HIPP, 9 zł chyba bo nie wiedziałam czy mogę takie normalne dać...
fajne krzesełko, też się już rozglądam za czymś...
Maggie, Oli śpi u siebie, do nas zabieram go tylko na karmienie... nie śpimy z nim bo się budzi gdy ja albo mąż choć trochę się ruszy, a w łóżeczku śpi ładnie... no my nie mamy możliwości eksmisji do innego pokoju, chyba że teściom wnuka podrzucę w nocy
Justyś, gratuluję z okazji ukończenia 6 miesiąca
dzisiaj szykuję się ładna pogoda i ubieram go tak: body z długim rękawem, rajstopy, spodnie, sweterek a na to ciepła bluza i czapeczka... jest jeszcze przykryty kocykiem, podczas spaceru rączki ma ciepłe, karczek ciepły.
Ewa, ja zakładam rajstopki bo się boje że mały się zacznie wiercić, i spodenki się podwiną a wtedy goła noga
miałam coś jeszcze napisać ale już Oli domaga się uwagi.