reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

kasia - a pneumo i medingo kiedy można znowu zacząć ? nie jest tak, że potem tylko jedna dawka po ukończeniu 2 roku życia?
w tej chwili jak by się szczepiło to są 4 dawki
można szczepić jak dziecko ma pół roku to są 3 dawki
albo chyba 2 lata to 1 dawka

ja zastanawiam się nad takim misiem http://allegro.pl/mis-do-usypiania-dzwieki-z-lona-hit-na-swiecie-i1946659593.html tylko troche drogi :(
a tu coś fajnego dla osób używających chusteczek do pupci http://allegro.pl/prince-lionheart-nawilzacz-podgrzewacz-chusteczek-i1949644182.html

Ostatnia edycja:
reklama
w tej chwili jak by się szczepiło to są 4 dawki
można szczepić jak dziecko ma pół roku to są 3 dawki
albo chyba 2 lata to 1 dawka

ja zastanawiam się nad takim misiem Miś do usypiania dźwieki z łona HIT NA ŚWIECIE ! (1946659593) - Aukcje internetowe Allegro tylko troche drogi :(
a tu coś fajnego dla osób używających chusteczek do pupci Prince Lionheart nawilżacz podgrzewacz chusteczek (1949644182) - Aukcje internetowe Allegro
A to już nie lepiej to? Konik Morski Świecąca przytulanka Fisher Price (1947448597) - Aukcje internetowe Allegro
Albo to? Kubuś Puchatek Świecąca Przytulanka Fisher Price (1942730296) - Aukcje internetowe Allegro
Jest tańsze ,a też fajne :) Tricolor pamiętam polecała konika morskiego ;-)

Moja ma dalej ten cholerny katar!!!! już chyba 4 tydzień???!! i zamiast lepiej to jest coraz gorzej!! w ciągu dnia nic, a po nocy oddechu złapać nie może taki nosek zapchany! może to jakieś zatoki???alergia???albo coś?? to już za długo trwa, a za tydzień mamy szczepienie, co prawda nic poza katrem jej się nie dzieje i na pewno ją zaszczepią, ale się boje ewentualnych komplikacji...

Justyś Amelka tak mi nie płacze żeby się zajść, ale ze starszą tak miałam, jak się rozdarła to nic nie było w stanie odwrócić jej uwagi i aż się zachodziła. Okropne to jest, ale wystaczy dmuchnąć mocno w buzie, albo właśnie potrząsnąć i zaczyna oddychać, wiem że to się zdarza nawet już duzym dzieciom, koleżanki 7-letnia córka tak miała.
Może był śpiący i dlatego tak płakał??? moja jak nie może zasnąć to się strasznie wścieka i płacze.

Marti Moja takie torpedy sadziła jeszcze kilka tygodni temu, teraz tak cicho robi że nawet nie wiem kiedy.

Nasza już od kilku tygodni zasypia w kołysce, właczamy jej muzyke relaksacyjną i kołyszemy i sobie zasypia, na rękach praktycznie w ogóle jej już nie noszę, bo już nie ma potrzeby, albo się wyleguje w leżaczku, albo w kołysce i nie protestuje. Tylko wieczorem żeby tak mocno na noc zasnęła to trzeba pilnować jej snu bo się wybudza co chwile i trwa to wszystko teraz już do 11, potem śpi do 4,zje i śpi, potem amciu o 7 i dalej spanie cały czas jeszcze jak odprowadzam Olke do szkoły na 9, wygłodniała budzi się po powrocie do domu koło 10. A od 3 dni ma jakąś faze śpiocha, całe dnie...aż się martwie czy to może przez ten katar? może niedotleniona???

Tak wszystkie polecałyście tego konika z FP że go na mikołaja zamówiłam, licze że się spodoba bo zauważyłam że uwielbia zabawki, mata i karuzelka ją zachwycają, z rozdziawioną japką słucha, oczka wielgaśne robi, śmieje się, potrafi tak z pół godziny się wgapiać w coś co się rusza i jeszcze gra.

Ja tam daje smoka praktycznie od początku i nie zauważyłam jakichś zaburzeń ssania u niej, nawet butle z moim mlekiem od czasu do czasu dostaje i jest wszystko ok.

malutka dziekuje za rade.
elifit zdecydowanie to sen o uciekajacym cycku... a jak sie usmiecha przes sen to pewnie cycus wraca :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry