malutka2326
Fanka BB :)
No w sumie tak, ale ich już d dłuższego czasu nie widać...w sumie mamy teraz duzo mniej czasu na wszystko wiec pewnie dlatego rzadziej sie odzywaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w sumie tak, ale ich już d dłuższego czasu nie widać...w sumie mamy teraz duzo mniej czasu na wszystko wiec pewnie dlatego rzadziej sie odzywaja
No na żywo też super wyglądają ,nawet się jednym pobawiłam
Zastanawiam się co się dzieje z iloną26,pysią i puellą, a w sumie to więcej dziewczyn nas opuściło, rudson też zniknęła
Aneczka uwielbia wszystkie zabawki ktore graja i sie ruszaja. My to ich mamy chyba z 5 ale nie kazde ja uspokajaja, na przyklad przy tej co malutka wkleila (ta zolta gwiazdka) to ona sie rozbudza i cieszy sie jak widzi cos na suficie, podobnie z karuzelka, smiechy-hichy takie przy niej odstawia ze hej, a karuzelke mamy zwykla 3 zwierzaczki i tyle... To co ja uspokaja to dzwieki tej zabawki:
Fisher-Price - Baby Gear
mozna w niej regulowac glosnosc dzwieku, wylaczyc swiatlo i ruszajace sie zwierzatka. Takze czasem jak sie budzi w nocy puszczam jej same dzwieki lasu i wody i zasypia z powrotem.
Ale u nas nie ma szans zeby zasnela sama przy pierwszym nocnym usypianiu, w ogole z usypianiem mamy straszne problemy, sen ma niespokojny, przebudza sie czesto dlugo jej zajmuje zeby zasnac a od pierwszego ziewniecia do przemeczenia mamy moze pol godzinki, potem jest juz bardzo trudno.... I zadna zabawka tego nie zmieni
Hej dziewuszki , dziękuję z góry za słowa wsparcia :*
Dziś było o wiele lepiej, mały się dużo uśmiechał ale nadal ze spaniem w dzień ma problem , dziś spał znów łącznie pół godziny nie licząc spaceru Już sama nie wiem
Maggie - dziewczyny już pięknie opisały czym jest zaniesienie, więc ja nie zdążyłam Co do niani to ja mam tą z angelcare z monitorem oddechu i jestem zadowolona, ciągle korzystam z tego cacuszka ( tylko że drogi strasznie )
Ja mam tego konika z fishera i mogę spokojnie polecić , fajna sprawa, jeżeli mały zasypia na tem pare minut to właśnie przy tym koniku
Idę pranie wywiesić, telefon od męża i lulu.
Aha możliwe że mój synek ma skok bo mi się wydaje że on cały czas głodny??
widze ze wiele z was kupuje koniki morskie fishera, ja moge tylko polecic
do teraz Jas przy nim zasypia, wlancza sobie muzyczke, dwie rundki poslucha i spi
jak dziala na Jeremiego to jeszcze nie wiem, na razie najlepiej zasypia przy cycku mamy lub na klacie taty;-)