reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
monysia ja ci chetnie moj wysle jesli chcesz, tylko ze to z UK, a pewnie bys wolala jakis Polski bo taniej bedzie smsowac? daj znac :)

Milka to ty bedziesz w tym tygodniu :)

Ja prosze zeby sie juz nikt w kolejke nie pchal!!!!! Ja pewnie bede czekac do konca czyli 2 tyg, po terminie.... no ale jeszcze w pazdzierniku sie wyrobie, bo max dwudziestego dzidzi powinno sie pojawic :)

Cześć laski.... Tragidżys normalnie... w nocy wypiłam zaledwie 250 ml wody a wstawałam chyba z 12 razy na kibel z takim parciem jakby miało mi pęcherz rozerwać. Na domiar złego teraz mnie czyści. Dziś mam taki ból pleców że chodze zgięta wpół. Rano zasłabłam, dobrze ze R. wrócił w nocy to mnie pozbierał. Złapał mnie taki ból okropny podbrzusza że prawie sie osunęłam na ziemie. Teraz leże w wyrku z laptopem i odpoczywam ale coś czuje że znów musze na kibel gnać... Straszna ch*jnia....:wściekła/y:
mi to wyglada na zblizajacy sie porod, daje ci dzisiejsza noc

no tak tak nawet nie poczujesz ;) swoją drogą z jednej trony fajnie a z drugiej to sama nie wiem... Dwa lata temu jak poszliśmy z moją szwagierką na porodówke , czekając na poczekalni wpadła dziewczyna wrzeszcząc ,że czuje główke.:szok: Personel szybko się nią zajął ale jedna z położnych bardzo krzyczała ,że jak to można nie czuc ze się zbliza porod że jest bardzo nieodpowiedzialna i takie tam:baffled: Moim zdaniem to z tą położną chyba było coś nie tak bo przeciez z tego co wszyscy wałkują i co się słyszy porody są przeróżne:tak:
nie wiem jak to mozliwe zeby nie poczuc skurczy porodowych

monysia najlepsze zyczenia i kciuki za mame

Witajcie, ja tez jeszcze w dwupaku...mimo ze myslałam ze bedzie wszystko wczesnie a tu nic, dziecku sie nie spieszy....w poniedziałek miałam pobrane badanie GBS i jeszcze musiałam sobie zawieśc do laboratorium, wynik mam odebrac jutro. Dzisiaj czuję się cos dziwnie albo na zmiane pogody albo szykuje się do porodu...oby...

monysia- wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz :*

Fato - gratki :***

Dziewczyny mam takie pytanko? Jak ustaliłam sobie że kąpie małego o 19 tej a on wtedy śpi w najlepsze to mam go wybudzać??

Anita urodzila juz 23 wrzesnia, Asionek sama wpisywalas na liste rozpakowanych mam ;)

matko jaki zakret ze mnie hehe
w kazdym razie Anita jest bardzo szczesliwa mamusia , karmi piersia i ogolnie wszystko jest cacy :)))

ja pewnie też :crazy::sorry::zawstydzona/y: już przestałam o tym myśleć
bo mnie szlag trafia, becze bez przerwy,
nastrój mam zajebi...

Może któraś prześle mi swój nr na priv
jutro idę do szpitala a Malutkiej jeszcze nie ma
więc może przyda mi się jeszcze jakiś kontakt :-D

glowa do gory bedzie ok !!
w koncu porodzimy wszystkie , oby tylko dosc szybko hehe

monysia - wszystkiego dobrego :-D ja też rano wybieram się do szpitala mam nadzieje, że szybko mnie wykopią z Heleną :-)

no moja droga chyba bedziesz nastepna :))

monysia- wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz :*

Fato - gratki :***

Dziewczyny mam takie pytanko? Jak ustaliłam sobie że kąpie małego o 19 tej a on wtedy śpi w najlepsze to mam go wybudzać??

kurcze nie wiem ?? a o ktorej pozniej wstaje ?? moze poczekac ... wsumie ciezka sprawa sama nie wiem co bym robila hehe

reklama
Do góry