reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
ojaaaa to mamy mamuśkę kolejną :) a kiedy fato urodziła tak wogole?

monysia
kasy, sexu i bezbolesnego szybkiego porodu i anielskiego dzidziusia :) o z okazji urodzin:)

ja też czuje sie coraz gorzej powiem wam. Czuje że moje kolana ledwo wytrzymują mój ciężar... oparzyłam sie dziś żelazkiem:(

też mam coraz więcej koleżanek na fb:) fanie pooglądać was tak poza zdjęciami bb-brzuszkowymi.
To mileczka na dzisiaj Ty, Atram czy Miłka? cała noc przed wami...

Zakrecenie to tez pewnie objaw zblizajacego sie porodu :-D

no wsumie tak :)

wlasnie zaczelam plamic , wsumie sporo tego ze mnie leci :/ takie brunatne bardziej .... moze po badaniu ?
siorka mnie nastraszyla , ze jak ja przebadal i zaczela plamic to na nastepny dzien dostala skurczy i w nocu urodzila :szok:
teraz to mam schize niezla hehe

może to czop? jeśli brunatne to raczej nie ma niepokoju. jak będzie jasna czerwona krew to do szpitala trzeba szybko jechać, nie wiem co to znaczy ale tak mi lekarz ostatnio na wizycie mówił

asionek
jak Ci wcześniej czop nie wyleciał to też bym bardziej obstawiała jego, co nie znaczy że nie urodzisz bo w końcu czop odchodzi przed porodem:p

klementinka
no może nie wszystkie naraz :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry