reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Asionek a mozesz zadzwonic do szpitala i opisac plamienia?

U mnie tak jest ze sie dzwoni albo z objawami porodu na oddzial ktory sie wybralo albo w naglych wypadkach na inny... ale nie wiem czy u ciebie jest taka opcja, jak jest to dzwon bedziesz spokojniejsza :)

reklama
Cytrynka raczej nie ma takiej potrzeby :) na tym etapie o ile nie jest to zywa krew , moze tak byc po badaniu
pocztalam na necie i sporo kobiet tak mialo ... z siorka gadalam i oa tez tak miala wiec nie stresuje sie tym :) maly rusza sie jak zwykle wiec jest ok :)

no wsumie tak :)

wlasnie zaczelam plamic , wsumie sporo tego ze mnie leci :/ takie brunatne bardziej .... moze po badaniu ?
siorka mnie nastraszyla , ze jak ja przebadal i zaczela plamic to na nastepny dzien dostala skurczy i w nocu urodzila :szok:
teraz to mam schize niezla hehe

Asionku ja obstawiam że to po badaniu to plamienie, ja ostatnio też tak miałam, pamiętasz?Gin powiedział że tak może być, bo szyjka jest miękka, rozpulchniona. Jeden dzień tak plamiłam. Ale u ciebie niepowiedziane że dzięki temu badaniu gin ci nie przyśpieszył porodu, bo to już może być.Tak więc miej się na baczności.

Asionek to ja juz trzymam kciuki, zeby jesli sie rozkreci, bylo szybko i bezbolesnie
Kochane, pazdziernik juz jako pierwszy na liscie, kiedy to minelo????

monysia ja ci chetnie moj wysle jesli chcesz, tylko ze to z UK, a pewnie bys wolala jakis Polski bo taniej bedzie smsowac? daj znac :)

możesz wysłać ;-)

Ewa moga podzielic sie dzisiejsza noca lub jutrzejszym dniem;-)

choc Monysia tez przycichla

a ja przycichłam bo duuużo spacerowałam dzisiaj ...

nawet w akcie desperacji zrobiłam sobie lewatywę która też nic nie dała ...
wszystko żeby mnie na długo nie zatrzymywali w szpitalu ...
nie było mnie w domu pół godziny a moje Dziecko strasznie płakało,
jak Ona sobie poradzi beze mnie ... nie wiem ile :confused:

jutro zaprowadzam Młodą do przedszkola i odrazu jedziem
do szpitala, trzymajcie kciuki żeby ja tam pogoniło
i żeby długo się tam nade mną nie znęcali :baffled:
co ja zrobie bez BB :shocked2::shocked2:

Dziękuję za wszystkie życzenia i kciuki!!!

Monysia wszystkiego najlepszego, dużo radości i pogody w życiu. Rozwiązania wszystkich problemów i powodzenia jutro w szpitalu. No i oczywiście łatwego porodu i macierzyństwa.

monysia- wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz :*

Fato - gratki :***

Dziewczyny mam takie pytanko? Jak ustaliłam sobie że kąpie małego o 19 tej a on wtedy śpi w najlepsze to mam go wybudzać??
Ja też bym zmieniła godzinę kąpieli. Czasem musimy się do dzidzi dostosować bo przecież nie wytłumaczymy takim maluszkom, że zaplanowaliśmy im kąpiel w czasie kiedy one sobie słodko śpią. Ja Zosię kąpałam o 20. Dopiero jak już była troszkę większa to przesunęliśmy kąpiel na wcześniejszą godzinę bo o 18 robiła się już śpiąca. Teraz znowu jest 20.

reklama
Do góry