reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

monysia bardzo wspolczuje... trzymam && zeby mamie jednak nie dolegalo nic powaznego. a Ty nie masz przypadkiem dzis urodzin? jesli masz to wszystkiego najlepszego i szybkiego, bezbolesnego porodu choc mozliwe ze cos pokickalam :-p

nie poknociłaś, dziękuję bardzo ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka laseczki,

mi się laptop popsuł więc i żadko zaglądam jak dorwę laptopa męża, widzę że już każda przechodzi męki nocne ja dzisiaj też całe noce nie śpię łażę wogóle rozdrażniona jestem i jakaś taka jak nie ja :-( niech juz się zacznie a tutaj nie czuję żeby sie coś rozkrecało......:-( w sobotę mam wizytę o zobaczymy co i jak......

Asionek- moja mała też tak wariuje ze dzis myślałam ze zaraz pojadę do szpitala że to nie normalne tak skakać aż sie boję po porodzie coś czuję że bedziemy miały wesoło ;-)

Kurcze to nas fato zaskoczyła ja teżżżżżż chcęęęęęęe:dry:

widzę że nie tylko ja dziś w nocy nie spałam , mój mały tez szaleje , ale to nie problem niech sobie skacze, ja natomiast złapałam od mojej córci jakiegoś wirusa łeb mi pęka i wymiotuje , jutro pewnie przyjdzie biegunka:-( dzwoniłam do mojego gina mam się nie stresować, łatwo powiedzieć :wściekła/y:

Monysia- wszystkiego najlepszego!!

Asionek Do 3 zawsze dorośniecie :) a dwójeczki faktycznie można dokupić jak się okażą jeszcze potrzebne. Ja jakoś o promocjach nie myślę bo nastawiłam się na pieluszki dada z biedronki i nie muszę szperać a gazetkach z promocjami. Mam nadzieje, że tak zostanie i mała nie będzie miała na nie uczulenia. Jak macie promocje to korzystaj bo na pieluszki-sraluszki idzie sporo kasy.

no u mnie Dady nie ma :) sa pampki i hugisy czy jak to sie pisze ... wiec wybralam pampki na poczatek , a pozniej moze zaczne szukac czegos tanszego ?

Foto urodzila ?? wow :))))

z tego wszystkiego zapomnialam wam napisac , ze Anita&Maciek tez urodzila coreczke !!!!!

Monysia wsystkiego naj najlepszego :)))

Mati kurcze mamy male szatanki w brzuchu hehe

jak mnie boli wszystko na dole i cisnie to ja juz nic nie mowie :/ chyba zeswiruje normalnie :( i jesczze maly non stop cos gmera na dole ... nawet sie wysikac nie moge , a czuje , ze pecherz mi zaraz eksploduje :/

Ostatnia edycja:
reklama
Anita&Maciek- super że urodziła , ciekawa jestem ile jeszcze z was mnie wyprzedzi hehe pewnie urodzę po terminie :wściekła/y:

ja pewnie też :crazy::sorry::zawstydzona/y: już przestałam o tym myśleć
bo mnie szlag trafia, becze bez przerwy,
nastrój mam zajebi...

Może któraś prześle mi swój nr na priv
jutro idę do szpitala a Malutkiej jeszcze nie ma
więc może przyda mi się jeszcze jakiś kontakt :-D

Do góry