dziendobryyyyyyy jestem mega zadowolona, bo wczoraj kupilam ikeowskie lozeczko, udalo mi sie bo byly ostatnie trzy, i juz nie beda ich produkowac, i myslalam ze mi sie nie uda. Chcialam odlozyc zakup na przyszly miesiac, ale mnie zmusili do zmiany zdania musialam jechac do ikei w drugim koncu miasta, bo w tej kolo nas juz nie bylo. Ale sie nabiegalam
reklama
Marti_1984
Fanka BB :)
O! A co to? Ja pierwsza?? Pierwszy raz pierwsza! :-) Coraz dłużej śpicie
no ja akurat nie cala noc była burza i sie kreciłam do tego mala mi po pęcherzu skakała i co chwila do kibelka :-(
teraz kawka i BB mhhhh jagodziankę bym zjadła
Justyś1985
Hej laseczki
Zwleklam sie z wyra, cizko mi sie spi, kregoslup daje mi w kosc!!cos nawciskalam i nie mam polskich liter
Zwleklam sie z wyra, cizko mi sie spi, kregoslup daje mi w kosc!!cos nawciskalam i nie mam polskich liter
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Witam serdecznie wszystkie mamusie i ich brzuszki! Ale dziś miałam spanie Ale to przez to, że w nocy ogromna burza, obudziłam się,a ze mną dziecko i szalało w najlepsze
Misia-A
Ewa Banak moja pierwsza ciąża
Dlatego jestem podatna na sugestie i opinie =(
A w ogóle wczoraj w szkole rodzenia dostaliśmy butelki AVENTa =]
A ja całe zajęcia bawiłam się taką śmieszną małą podusią z jakimś
takim drobnym groszkiem w środku
Była taaaaka milusia
Dlatego jestem podatna na sugestie i opinie =(
A w ogóle wczoraj w szkole rodzenia dostaliśmy butelki AVENTa =]
A ja całe zajęcia bawiłam się taką śmieszną małą podusią z jakimś
takim drobnym groszkiem w środku
Była taaaaka milusia
Ostatnia edycja:
sivi
U wszystkich burza?!
cytryna kićki już się spuchaciły i nawet jeden otworzył wczoraj oczka, ale nadal nie podobne są do kociąt raczej do krecików.
cytryna kićki już się spuchaciły i nawet jeden otworzył wczoraj oczka, ale nadal nie podobne są do kociąt raczej do krecików.
Marti_1984
pysia- chcialam jeszcze o to żelazo zapytać czy to musi być rano czy obojętne jaka pora dnia?
Marti_1984
marti na ulotce pisze, że przed lub podczas posiłku a nie pisze o jakiej konkretnie porze.... a długo masz brać jeszcze?
jeszcze nie zaczełam brac zapisał mi w sobotę dopiero żelazo po wizycie
reklama
Witajcie!
Ledwo żyję, oczy mi się zamykają a tu do 14.30 trza pracować Byłam dzisiaj z samego rańca na glukozie, a feee Dobrze, że to paskudztwo można pić z cytrynką :-) Wypiłam kawkę, zjadłam bułeczki maslane, porcję arbuza, a samopoczucie dalej takie jak było. Miłego dnia
Ledwo żyję, oczy mi się zamykają a tu do 14.30 trza pracować Byłam dzisiaj z samego rańca na glukozie, a feee Dobrze, że to paskudztwo można pić z cytrynką :-) Wypiłam kawkę, zjadłam bułeczki maslane, porcję arbuza, a samopoczucie dalej takie jak było. Miłego dnia