reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Mi podobnie lekarz kazał ograniczyć sól w diecie, jak najczęściej odpoczywać z nogami uniesionymi o 30 stopni względem tułowia. Polecił też dostępny bez recepty musujący spray do stop Veno Spray (ok. 20 zł) z diosminą i mentolem. Osobiście jestem zadowolona :)

Witam dziewuszki.

Ja tak na szybko, bo zabieram sie usilnie za robienie obiadku ( zupa rybna po wegiersku, tarta z pomidorami i bazylia ( biale wino), a na deser karpatke!!) Moze sie uda!
Tak mi sie chce karpatki i rybki!!!

Wczoraj do was nie zagladalam bo bardzo zle sie czulam!
takze w odpoczynku usiade was poczytac.!

Mam nadzieje ze wszystko u was wporzadku??

Cześć mamusie, dopiero nadrobiłam

kur.. ALE GRZMI!!! oberwanie chmury!!!!! :szok: w nocy też mnie obudziło!!

Lenka ty to może sobie kup masażer wodny, ponoć pomaga.
Misia idź do innego na jedną wizytę dla spokoju ale zmieniać lekarza pod koniec ciąży?
tricolor wybacz jeśli rana świeża ale jak straciłaś aniołka? Przykro mi że cię to spotkało <tulę>

generalnie chyba każda z nas ma problemy ze spaniem, kręgosłupem itp.. mój kręgosłup się przyzwyczaił chociaż tam gdzie mam rotację kręgu nadal łupie.. natomiast mnie boli kość ogonowa i ciężko mi wysiedzieć.

bardzo prosze o kciuki na przyszły wtorek do czwartku, jadę na wyczekany urlop w bieszczadki i mam nadzieję że burze ustąpią to tego czasu!

pozdrawiam :*

Witam,
mnie dzisiaj kręgosłup napiernicza,ale tylko z lewej strony,pewnie gdzieś mały uciska.
Tak mnie wczorak wqurwił listonosz,że albo dziada dzisiaj przypilnuje,albo normalnie skarge złożę.Otóż czekam na paczkę,przez okno widzę,że podjechał jego samochód wypakował pocztę i polazł moja Julka wzięła psa i poszła zajrzała mu do auta i mówi mamo to Twoja paczka(sprawdzałam tracking number cały tydzień i data dostawy właśnie wczorajsza)a ten pieprzony leń nie zostawił ani paczki,ani awizo.Dzisiaj znów wchodzę na tą strone i co widzę wiadomość,że awizo zostawione w skrzynce.Ico kurde mam zrobić?

Dziewczyny
Dominika1993 zostala zbanowana poniewaz byla to niuniaaa19 znow. zmienila miejscowosc myslac zenikt sie nie zorientuje ze to ona. w waszej galerii wstawila zdjecie ktore ewidentnie jest podobne jak te co miala niuniaaa19.

a ja dzis cały dzien rozmyślam o porodzie i aż mam nerwa teraz brrrr a przez to ze moje dwie kumpele jedna juz na terminie druga za 2 tyg rodzi ciągle jak sie boją i mi się udzielaaaaa brrrrr idę obiad robić lepiej:confused2:

a ja dzis cały dzien rozmyślam o porodzie i aż mam nerwa teraz brrrr a przez to ze moje dwie kumpele jedna juz na terminie druga za 2 tyg rodzi ciągle jak sie boją i mi się udzielaaaaa brrrrr idę obiad robić lepiej:confused2:

Widze, że nie tylko mnie wzięło dziś na porodowe rozważania... Też od rana mam rozkmine :) Ja z kolei zabijam czarne myśli sprzątaniem ;]

reklama
Do góry