reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam z lekkiej przerwy ;) ajj ja to teraz juz mniej czasu zeby wchodzic do was mamuski otanio na dzialce urzędowalam ;) byłam na usg wszystko ok ale płeć nadal nie znana gdyż nie chciało pokazać ;-) dzisiaj pilam glukoze , nie za smaczna a jutro wizyta u gin . i na tyle tyleee ;) Postaram się częsciej wpadac narazie to mi doskwierają upały aż ciężko.... ;/

reklama
heeeey!

ale sie dziś spiekłam na słoneczku heh... masakra. piję już nie litrami tylko dzbanami! nawet nie wiem gdzie mieszczę tyle hektolitrów płynow!

dzięki dziewczyny za porade, ale na szczęście to już dzisiaj ząb nie boli więc chyba fałszywy alarm był.

atram
Ja tez czasem jak za duzo pochodzę czy się zarobię, to mam takie parcie ale na szczęście żadnych skurczybyków/ Ty to powinnas się wyjątkowo oszczędzac bo juz przecież wiele razy pisałaś jak Ci cięzko, a dalej latasz szaloooona :p

kasiadz
ale Twój to chyba nie żołnierz zawodowy tylko coś innego,. kiedys pisałas chyba co nie? Jeny jak ja Ci zazdroszczę pracy w budżetówce... Ja administracyjnie wykształcona a nawet nie mam co marzyć bo ani grama pleców w żadnym urzędzie :( poza tym to ja też zauważyłam u siebie, że te dolegliwości które opisujecie, to mnie dopadają po jakichś 2 tyg... a też mi sie wydaje że wszystkie mają przerąbane, a ja nie mam co narzekac, a zaraz dopada mnie to samo...

misia
moja wizyta wygląda identycznie... Więc też myslę, że opinie innych nie powinny Cie martwić, skoro sama nei odczułaś nic złego... A to Twoje pierwsze dzidzi? co do kopania to mysle, że jednak lepiej żeby kopał wysoko ni ż za nisko, bo jak każda tutaj pisze, że czuje dziecko nisko, to zaraz ląduje w łóżku...

lena
Jesli pekła Ci stopka no to faktycznie już hardcore :( współczuję... PODOBNO pomagają własnie moczenia w wodzie z solą więc może tak spróbuj. A jak czujesz tak nisko to może już jest ułozony główkowo i majstruje przy miednicy :)

kochane moooje ja za to chyba jednak mam zwykego doła, że nie ma mężusia, bo on na tym obozie ciągle ma zajęcia, dzwoni po 2-3 razy dziennie na 3 minuty i tyle... Jeszcze nigdy tak nie było i chyba mi go brak przez to mam chandrę :(

Ewa to wchodź częściej na forum może chandra minie :)

Lena ja też bym już chciała wrzesień :)

spotkałam w sklepie znajomych, boziu jak się zdziwili na mój widok, aż mąż od koleżanki jęknął i stwierdził, ze mi się nieźle przytyło :wściekła/y:no ciekawe dlaczego przytyłam w ciąży zamiast chyba schudnąć :-D no jak ja mogłam przytyć 10kg :-D jeszcze zrozumiałabym jakby jego żona w ciąży nie przytyła 20kg i wyglądała jak mała beczka chodząca, bo ma 155cm i jeszcze spuchła jak balon to mógłby się dziwić, ale w takim wypadku to ja w porównaniu z nią normalnie przybrałam :zawstydzona/y: no tak mi się wydaje, przecież za parę dni będę w 7 miesiącu :-(no trochę się wkurzyłam :-(

Ilonka a czym Ty sie przejmujesz-olej kolegę,poprostu zazdrości,że miał hipopotama,a Ty wyglądasz świetnie.Taka niestety nasza polska mentalność,jak zazdroszczę to obrzydzę(nie wszystkich oczywiście).
Ja siedze w domciu-wyskoczyłam tylko do banku na chwilke i leżę plackiem pod klimatyzacją,u mnie 34C,więc HOT,ale jutro i w czwartek ma byc masakra,już się boję.Chyba wyjde do ogródka i zacznę taniec deszczu tańczyć (nie mylic z tańcem brzucha)!

Co nas tu dzisiaj tak mało?????

Lena masz rację, jaK to mówią u kogoś to się widzi drzazgę, a u siebie to nawet belki nie :)
u nas dziś było 27C, pod wieczór troszkę popadało ale dalej parówa :/

lecę spać bo mnie coś głowa zaczyna pobolewać :/

heeeey!

ale sie dziś spiekłam na słoneczku heh... masakra. piję już nie litrami tylko dzbanami! nawet nie wiem gdzie mieszczę tyle hektolitrów płynow!

dzięki dziewczyny za porade, ale na szczęście to już dzisiaj ząb nie boli więc chyba fałszywy alarm był.

atram
Ja tez czasem jak za duzo pochodzę czy się zarobię, to mam takie parcie ale na szczęście żadnych skurczybyków/ Ty to powinnas się wyjątkowo oszczędzac bo juz przecież wiele razy pisałaś jak Ci cięzko, a dalej latasz szaloooona :p

kochanA ja sie oszczedzam naprawde
kilka ostatnich dni tylko leze i robie tylko to co musze
bo nie czuje sie na silach
a te zakupy musielismy zrobic, no nic nie poradze ze poprostu mnie tak chwycilo...

Ewa to wchodź częściej na forum może chandra minie :)

Lena ja też bym już chciała wrzesień :)

spotkałam w sklepie znajomych, boziu jak się zdziwili na mój widok, aż mąż od koleżanki jęknął i stwierdził, ze mi się nieźle przytyło :wściekła/y:no ciekawe dlaczego przytyłam w ciąży zamiast chyba schudnąć :-D no jak ja mogłam przytyć 10kg :-D jeszcze zrozumiałabym jakby jego żona w ciąży nie przytyła 20kg i wyglądała jak mała beczka chodząca, bo ma 155cm i jeszcze spuchła jak balon to mógłby się dziwić, ale w takim wypadku to ja w porównaniu z nią normalnie przybrałam :zawstydzona/y: no tak mi się wydaje, przecież za parę dni będę w 7 miesiącu :-(no trochę się wkurzyłam :-(

oj tam nie przejmuj sie
olej goscia, widac zapomnial jaki mial widok na codzien jeszcze nie tak dawno
moze poprostu chcial dogrysc bo wygladasz lepiej i powiedzial tak z zazdrosci
ludzie tak maja niestety czasami

reklama
Do góry