reklama
Marti_1984
Fanka BB :)
hejka mamuśki....ale wy duuużo piszecie nie nadążam....ostatnio często jestem u mamy na ogrodzie...dzisiaj dla odmiany leże w domciu...i się nudzę....mam już zabronione przez męża na wchodzenie na allegro
ja niedlugo też bedę mieć zakaz ;-)
pysia- dobrze wiedziec ja narazie mam 2 opakowania jak się skonczy zgloszę się
kasiadz
witam i ja wszyskie mamuśki, właśnie wcinam śniadanko i nadrabiam bb - dopiero wstałam!!!
Dominika1993
Zaciekawiona BB
dziewczyny jak często kopia wasze dzieciaczki?? bo czytałam ze kopniaków powinno być 10 na godzinę a mój wczoraj przez cały dzień kopnoł z 7 razy już sie nie mogę doczekać wizyty u ginekologa w piątek..
rabitt na allegro tez sie staraM NIE wchodzic bo tam tyle rzeczy dla maluchow
rabitt na allegro tez sie staraM NIE wchodzic bo tam tyle rzeczy dla maluchow
kasiadz
nam położna kazała mierzyć ilość kopnięć od 30 tc bo wtedy dziecko zaczyna się słabiej ruszać bo ma na to coraz mniej miejsca. Kazała to robić metodą Cardiff, a więc zaczynać mierzyć codziennie o tej samej godzinie i kończyć w chwili gdy będzie 10 ruchów
Ostatnia edycja:
Ja tego systemu 10 w ciagu godziny conajmniej raz na dzien nie stosuje...
Zwlaszcza ze w ciagu dnia, w pracy czasem nie dam rady liczyc Moja kopie jak najpierw zrobie cos aktywnego, a potem odpoczywam, lezac na boku i w nocy - bardzo.
Ja raz pojechalam do szpitala sprawdzic czy jest ok, bo przez 24 h czulam moze z 2-3 kopniaki, ale okazalo sie ze obrocila sie plecami do mojego brzucha i dlatego byla taka roznica w odczuwaniu ruchow -takze od pozycji to tez pewnie zalezy.
Zwlaszcza ze w ciagu dnia, w pracy czasem nie dam rady liczyc Moja kopie jak najpierw zrobie cos aktywnego, a potem odpoczywam, lezac na boku i w nocy - bardzo.
Ja raz pojechalam do szpitala sprawdzic czy jest ok, bo przez 24 h czulam moze z 2-3 kopniaki, ale okazalo sie ze obrocila sie plecami do mojego brzucha i dlatego byla taka roznica w odczuwaniu ruchow -takze od pozycji to tez pewnie zalezy.
Ewa Banak moja pierwsza ciąża
Dlatego jestem podatna na sugestie i opinie =(
Jak ja bym w mojej pierwszej ciązy posłuchała kolezanki i poszła kontrolnie do innego lekarza to może mój synek by nadal teraz żył więc nie dam sobie powiedzieć, że sprawdzanie lekarza, nawet takiego z którego jstesmy zadowolone jest zbedne. Nic nam to nie szkodzi, a może pomóc. Dlaczego nie chuchać na zimne ?
Idź na ta umówioną wizytę !
pysia- chcialam jeszcze o to żelazo zapytać czy to musi być rano czy obojętne jaka pora dnia?
Ja mam 2 tabl. dziennie żelaza i biorę jak popadnie :-)
anek30bb
powiedzcie mi czy wam też puchną stopy?co na to dali wam lekarze?
reklama