reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
O MATKO ja poszłam wziąźć mega odprężającą kąpiel + filmik a tu przychodzę i nadrabiam forum przez pół godziny!
Aż mi się spać zachciało, tak więc DOBRANOC.

Rabbit aaaaa bliźniaki? ale super jeśli się to potwierdzi. Też chcę :-)
Mamuśka ja mam tryb niewidoczny. Można zmienić w ustawieniach i dlatego nie mam zielonej kropki koło nicka.

witam kobietki :)
dokuśtykałam d=wreszczie do lapka uffff hihi ide robić kawę
a tak z innej beczki przechodzą wam myśli przez głowę a co jeśli się nie uda?

Część, ale się rozkręciłyście dziewczynki:-D

Rabbit super wieści, a jeszcze kilka dni temu rozmawiałyśmy o tym czy bierzecie bliźnięta pod uwagę, a Ty napisałaś, ze u Ciebie odpada, bo masz za niski poziom hCG...:-)

Powiem Wam, że korci mnie żeby już wszytskim powiedzieć, o Hani powiedziałam w 8 tyg, jak już byłam po usg, ale teraz nie wiem czy wytrzymam...
Zresztą ja jestem z natury optymistką i nie biorę pod uwagę wersji, ze coś może pójść nie tak:no::no:.

A jak tam dziś Edytka i Mamuśka?

A tak przedewszystkim DZien Dobry ,pijac kawke stwierdzilam ,ze do was zagladne,poki maz robi sniadanie A tu nowe ciazowki!!!Blizniacze ciaze!a tylko pare godzin mnie nie bylo.Strasznie mi sie podoba ,ze jestesmy z tylu zakatkow swiata,a mamy taka sama bajke! Witam ParyzankeiAsiulke.

witam sie i ja :)
zaraz lece sprzatac , dzisiaj gosci mamy :)

Rabbit kurcze dopiero doczytalam , ze bedziemy miec blizniaki na forum !!! super , gratulacje :)

witam sie tez z reszta mamus , co jeszcze nie znam ;-)

asionek, edyta : tu was znalazlam :)

czesc!
pozwole sobie do was dolaczyc, jetsem w 2 tyg. ciazy i bede pazdziernikowa mama :)

czesc Jos :) fajnie , ze jestes :)
a co to za dziwny system liczenia francuski?? :szok:

mi wychodzi termin na 13 paz. , ale na niektorych na 16 i juz sama nie wiem :-)

reklama
Do góry