reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ja też co jakiś czas zagladam ,ale w sobotę to tyle zawsze do zrobienia, że czasu brak. Na szczęście w piecu już mam obiad - zawijasy z szyneczki w sosie chrzanowym:-):-)

W poprzedniej ciąży zachcianek nie miałam, ale teraz bardzo mi oliwki i chrzan smakują:-). A słodkie tak nie bardzo...

Mamuśka i Edyta widzę, że nie tylko ja jestem ciekawa, ale myślę, ze jednak nie przypadkowo trafiłyście na ten wątek:tak::tak:.

reklama
Fever ja mam dzisiaj rybke zapiekana w sosie smietanowo koperkowym mniam

Asionek dzisiaj jest dopiero 2 dzien po terminie wiec to jeszcze nic nie znaczy ;-) czasami moze sie cos przesunac,i to wcale nie musi oznaczac ciazy...

dzięki dziewczyny , jutro na pewno napisze jaki wynik :) nie moge sie doczekac , co prawda ten test ma czułosc 25 ale moze juz u mnie wykryje :)
my wcinamy kebab juz, pycha mi wyszedł, na frytkach robiłam :):) a potem na parapetówe do znajomych :) wiec dzien mi mija błyskawicznie,
a poza tym znów mi sie głupoty sniły tym razem test robiłam i był negatywny !!!!!!!!!!!:szok:!!

Mamuska pozniej napisz jak robisz kebaba :tak:

Ja tez mam o czulosci 25 wiec dlatego czekam jeszcze pare dni ;-)

A ze snem pewnie bedzie na odwrot :-)

Fever ja mam dzisiaj rybke zapiekana w sosie smietanowo koperkowym mniam

Asionek dzisiaj jest dopiero 2 dzien po terminie wiec to jeszcze nic nie znaczy ;-) czasami moze sie cos przesunac,i to wcale nie musi oznaczac ciazy...

oj az mi slinka pociekla :szok:
ja dzisiaj mam Raclety :) tez dobrze

no niby tylko , ale dla mnie az hhehe
teraz ja przez was sie nakrecam , ze moze test mi bledny wyszedl .... kurcze chyba dopoki male sie nie zacznie ruszac i brzuch nie urosnie to nie uwierze :)

Mamuska jak dla mnie test juz powinien wyjsc ... chyba , ze masz bardzo male stezenie hcg we krwi ...

znajomi zadzwonili , ze jednak nie przyjda :wściekła/y: jak ja nie lubie takiego odmawiania w ostatniej chwili ....

hej dziewczyny
dałam wpis na wizyty/USG po jestem po :)

hehe ja to dobra jestem , cytowalam twojego posta zeby ci napisac , ze super jak wszystko jest dobrze :)!!
a zapomnialam i nie napisalam nic hehe
skleroza normalnie

Ostatnia edycja:
Asionek czasem tak bywa ze w ostatniej chwili ktos odmawia przyjscia,ja tez tego nie lubie bo zawsze cos naszykuje a pozniej nie ma komu tego jesc :wściekła/y:

Uwierzysz ja brzuszek Ci urosnie :-D

Wlasnie o to stezenie chodzi,niektore kobiety na samym poczatku maja jego malo i dlatego czasami testy wychodza falszywie ujemne :-p

reklama
Edyta no wlasnie nakupilam zarcia , a teraz ciekawe kto to zje :-(

no z tym stezeniem to wlasnie chyba tak jest ....

kurcze jak mam od okresu ponad 4 tc , to za ile mniej wiecej umowic sie do lekarza ?? tak dumam sobie , ze moze gdzies za dwa tyg. ?? bedzie juz cos widac ??

Eli hehe no wlasnie :)
ale jakos nie moge znalezc tego sprawozdania z wizyty ... chyba slepa jestem do tego

Do góry