reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

reklama
a mnie wczoraj spotkała miła niespodzianka. odwiedziła mnie koleżanka, która mieszka w USA ze swoja rodzinką, nie widziałyśmy się kupę lat a odnalazlam ją dzięki Naszej Klasie - chwała jej za to:tak::-D...było bardzo sympatycznie.

Czy wiecie babeczki, że znamy się już 2 lata!!!
W niedzielę wyjechała moja teściowa, do końca remontu jeszcze tylko 2 tygodnie, więc zakładam, że po ogarnięciu wszystkiego będę mogła zdecydowanie bardziej efektywnie uczestniczyć w plotkach:tak:
Proszę o radę. Czekają mnie 2 wesela w Polsce. Gdzie kupujecie kiecki na tego typu uroczystości, bo tutaj bieda z nędzą/....

W niedzielę wyjechała moja teściowa, do końca remontu jeszcze tylko 2 tygodnie, więc zakładam, że po ogarnięciu wszystkiego będę mogła zdecydowanie bardziej efektywnie uczestniczyć w plotkach:tak:
Proszę o radę. Czekają mnie 2 wesela w Polsce. Gdzie kupujecie kiecki na tego typu uroczystości, bo tutaj bieda z nędzą/....
Haaaaaaaahahahaha
Mnie tyż dwa:tak:Jedno kuzynki, mniej elegancka byc moge.Drugie szwagierki i jednocześnie chrzesnych Karolka - elegancja, francja;-).Ja oglądam na allegro a potem ruszam w miasto.Sklepy, ja ma świetne na giełdzie i targu.Juz dziś odlądałam.

ale ten czas leci faktycznie to juz dwa lata:tak::-)
polu z ciebie to szczuplaczek to moze faktycznie na allegro popatrz:tak:z tego co kiedys przegladalam do wyboru i koloru tam sukienek:tak:no i zycze zeby remont szybko sie skonczyl:tak:

2 lata - niezły wynik :tak:. Fajnie by było kiedyś spotkać się w szerszym gronie ;-), bo pierwsze i jak do tej pory jedyne spotkanie Listopadówek nie było cudem jeśli chodzi o frekwencję ;-). Ale może kiedyś, jak dzieciaki podrosną :tak:

Polu, oblookaj na allegro, czasem nawet na wymiar kiecki szyją :tak:. No a jak znasz dobrze swoje wymiary to mozesz i tak kupić, gotową. Są fajne, tak mi się wydaje. Bo jeśli chodzi o sklepy - nie widziałam jeszcze w żadnym ładnej sukienki :sorry2:, a jak była to w rozmiarze XXXXXXS, więc nie dla mnie ;-)
Mnie też weselicho czeka, w czerwcu :baffled:

Oj jak ja bym na weselicho poszla... a tu nikt sie hajtac nie chce! Macie moze jakiego fajnego kawalera dla mojej siory? ;-)

Ja na allegro się boje kupoiwac butów, ciuchów dla siebie tyż.Ja musze się w tym obejrzeć, poczuć się..Co z tego,że na fotce cód miód jak ja moge wyglądać fatalnie????No chyba,że przymierzyłabym taki model w sklepie i na allegro byłby tańczy to wtedy O.K.
Inna u mnie na targu ekstra kiecki:-D

reklama
ja na allegro sprzedaje, ost sprzedalam jakies koszule do karmienia bo byly niezniszczone, kamizelke co sie w cycach nie zapne, a za kase moge kupic cos innego. Teraz tez sprzedaje bluzke i sukienke ...moze ktos cos chce? ;-)
Bodzia a czy Ty wiesz ze to dopiero poczatek sezonu na kiecki? Niech Twoj chlop chowa portfel:-D:-D:-D

Do góry