reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

Wszystkim babyboomowym mamom i ich pociechom oraz rodzinom
Życze rodzinnych, ciepłych, zdrowych
Świąt Wielkanocnych
Smacznych jajeczek
Mokrego dyngusa
I szczodrego zajączka:-)
Basia, Łukasz i Zuzia

reklama
Baranku śnieżno-biały -
Dokąd bieżysz kudłaczu?
I Ty zajączku miły -
Gdzie się śpieszysz uszaty?

Niesiemy upominki, okruch chleba i szynki
Oraz garść uśmiechu do kurczęcej chaty
Wkrótce wspólnie z aniołkiem
Co już zleciał na ląd:

Zaśpiewamy Wam drodzy
Radosnych Świąt! :)

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego,
życzy sikoreczka z rodzinką;-)

Witam już po świętach! Jak u was minęły? My musieliśmy totalnie zmienic plany:eek: Niestety Madzia z soboty na niedzielę dostała 39 gorączki:baffled: W niedzielę byliśmy na dyżurze no i niestety angina:-(Madzia dostała amoksiklav i już drugą nockę nie śpimy tylko wrzeszczymy:zawstydzona/y: Jaka jestem zmęczona:frown: Mam nadzieję że dziś będzie już lepiej:tak: Buziakujemy wszystkie cioteczki i ich dzieciaczki;-)

Witajcie cioteczki po dłuższej przerwie. Miałam małe kłopociki i nie bylo czasu na pisanie przez ostatnie 2 tygodnie. Mam nadzieję, że fajnie spędziłyście Święta i przykro mi, że niektóre maluszki się rozchorowały. U nas zdrówko dopisuje i dziękować Bogu nie było nigdy nic poważniejszego niż katar. Kuba jest twardy. Życzymy zdrowia chorowitkom.:-)

reklama
ojoj...no to zdrówka dla chorej Madzi...to przykre że musieliście zmienić plany ale na pewno sobie odbijecie...
Cynamonka, mam nadzieję że przynajmniej część kłopocików się wyjaśniło. witaj z powrotem.

Do góry