reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

No i my oczywiście życzymy wiele słodyczy dla naszej malutkiej Martynki:tak:

cdcxsw55.gif

(dla dużej życzonka na siedzących:-p)

reklama
MARTYNKO
Życzę Ci, aby wszystko się spełniło o czym pragniesz o czym marzysz.
Aby słońce Ci świeciło w oczach, sercu i na twarzy.
Abyś miał jak najwięcej tego co dobre i piękne.
Byś kochała najgoręcej, a łzy były Twoim szczęściem.

baer003.gif

Ja zjadłam dziś 3 jeszcze cieplutkie pączusie i do teraz mi niedobrze :baffled: Na rok mam pączki z głowy :-p
Jakaś ospała ostatnio jestem... Może to już przesilenie wiosenne :laugh2:;-)
Hania nabiła sobie dziś pierwszego guzioła na czole czym omal nie doprowadziła dziadka do zawału :no: Wyrzuty sumienia go zamęczą, mimo mojego tłumaczenia, że nie da się za dzieckiem chodzić 24 na dobę i jeszcze niejeden guzioł przed nią. Sama właścicielka fioletowej szramy ma wszystko w nosie i szaleje jak zwykle :-p

reklama
Oj a ja zjadłam 5 plus jednego wspaniałego od Bodzinki--PYCHA był i jaki niskokaloryczny:-D
a przez te 5 mam wyrzuty sumienia, najgorsze jest to ze jeszcze mam w domu z 15 pączków, ja kupiłam, tesciowa kupila, maz z pracy dostal i jeszcze sąsiadka kilka przyniosła:baffled: Jak komuś pączków brakuje to chętnie sie podziele:-p Przez najblizsze dni nie wchodze na wage:rofl2: Dobrze ze to święto jest raz w roku;-)

Do góry