reklama
hmmm ta dietka south beach jest bardzo ciekawa;-)może sobie ją zapodam tylko ja raczej mam słabą wolę i wole stosować dietę MŻ
Kasiajanosz dlatego waga stoi bo źle się odżywiasz,przez takie nic nie jedzenie czy np tylko raz dziennie to nic dobrego z tego nie wynika...przy każdej diecie trzeba zjeść sniadanie,obiad kolację a jak będziesz jadła zdrowo to wtedy efekty będą widoczne
Kasiajanosz dlatego waga stoi bo źle się odżywiasz,przez takie nic nie jedzenie czy np tylko raz dziennie to nic dobrego z tego nie wynika...przy każdej diecie trzeba zjeść sniadanie,obiad kolację a jak będziesz jadła zdrowo to wtedy efekty będą widoczne
kasiajanosz
Zaangażowana w BB
cosik się zmienia- powoli wciskam się w rozmiar 36. jescze pare dni i bedzie git.
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Rozmiar 36Heh, ja mogę tylko o takim pomarzyć.Wprawdzie kiedyś nosiłam taki rozmiar, ale to było dawno i nieprawda.A teraz...
nineczka
Fanka BB :)
Ja odważnie przyznam się, że noszę rozmiar > 42. Ale swoją drogą te rozmiarówki są pop.... Raz 44 za ciasne szok a raz 40 za małe
A wesele za trzy miechy...
A w sobotę bierzmowanie mojego kuzynka. Mąż świadkiem i z tej okazji -p) musiałam (po prostu musiałam ;-)) kupić sobie spodnie i żakiecik. Ach jak miło było kupić w normalnym sklepie i wleźć (co prawda w największy) w dostępny rozmiar
A wesele za trzy miechy...
A w sobotę bierzmowanie mojego kuzynka. Mąż świadkiem i z tej okazji -p) musiałam (po prostu musiałam ;-)) kupić sobie spodnie i żakiecik. Ach jak miło było kupić w normalnym sklepie i wleźć (co prawda w największy) w dostępny rozmiar
nineczka
Fanka BB :)
Tzn. 40 za duże chciałam napisaćRaz 44 za ciasne szok a raz 40 za małe
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No, ja mam 172 cm i teraz noszę rozmiar 40.W sumie jedyną rzeczą jaka mi przeszkadza, to nadal niezbyt ciekawy brzuch .Siłownia trochę pomogła, ale teraz niestety, nie mam jak chodzić (remont wewnątrz domu już się skończył i ktoś to musi posprzątać.Ktoś, czyli ja ).A w domu ciężko się zmobilizować, żeby coś poćwiczyć.Chociaż to sprzątanie to też niezła gimnastyka (ja sama + Oliwka i jakieś 120m2 do generalnego czyszczenia).
Pola 30
Fan(ka)
Dzisiaj zaczęłam dietę...ciekawa jestem ile wytrzymam. Staram się nie jeść słodyczy, nie pić alkoholu i oddzielać mięsko od kluchów
reklama
Ja od dzisiaj jestem na tej waszej diecie, na razie spoko, ale mam pytanie czy mozna dłubać słonecznik bo ja jestem nałogowcem i nie ma sie czym chwalic ale ja nosze 44/46 a pragne 40 mam nadzieje ze wytrzymam i sie uda:-)