Uwierz mi INNA że mi moje ciało nigdy nie przeszkadzało a od zawsze było go za dużo, i teraz chce sie odchudzic nie dla męża nie dla ludzi tylko dla ciuchów.Idziemy na wesele i nie ma żadnych sukienek, normalnych i ładnych , dla grubaskówJak juz jest dobry rozmiar to to jest worek a nie sukienka albo jak dla emerytaI wchodzi sie do sklepu a bezszczelne ekspedientki mowia u nas tylko do rozmiaru 40 i patrza cie na człowieka jakby byl z innej planety i jak smial tu wejsc wogóleJa osobiscie teraz pofolgowalam sobie po ciazy, po ktorej schudłam, i osiagnełam apogełum swoich mozliwosci, nie chce sie wychudzic tylko troche zrzucic;-)
reklama
nineczka
Fanka BB :)
Ja też mam wesele, 22 lipca i to fakt, że z sukienkami na większe rozmiary nie jest lekko U mnie co prawda pipidówa ale w większych miastach to samo. Tak jakby nie istniały kobiety w rozmiarze > 40
Ja się straaaszliwie cieszę, ze zaczęłam tę dietę i to nie tylko z powodu efektów (w tydzień 4 cm w pasie ) ale i tego, że dzięki niej zauważyłam jak źle się odżywiam, o istnieniu jak wielu produktów całkowicie zapomniałam, bo najłatwiej - chleb, kawał wędliny i do dzioba Kakao to chyba ostatni raz w dzieciństwie piłam, na nowo odkryłam smaki, których wcześniej nie wyczuwałam -np. smak pomidora (słodziutki ). I choćby waga się zatrzymała to tej diety nie odpuszczę, bo wyrabia dobre nawyki żywieniowe Ja chcę schudnąć dla siebie. Po prostu źle się czuję z tym nadmiarem kg i jest mi najzwyczajniej w świecie niewygodnie ;-)
Ja się straaaszliwie cieszę, ze zaczęłam tę dietę i to nie tylko z powodu efektów (w tydzień 4 cm w pasie ) ale i tego, że dzięki niej zauważyłam jak źle się odżywiam, o istnieniu jak wielu produktów całkowicie zapomniałam, bo najłatwiej - chleb, kawał wędliny i do dzioba Kakao to chyba ostatni raz w dzieciństwie piłam, na nowo odkryłam smaki, których wcześniej nie wyczuwałam -np. smak pomidora (słodziutki ). I choćby waga się zatrzymała to tej diety nie odpuszczę, bo wyrabia dobre nawyki żywieniowe Ja chcę schudnąć dla siebie. Po prostu źle się czuję z tym nadmiarem kg i jest mi najzwyczajniej w świecie niewygodnie ;-)
nineczka
Fanka BB :)
Z tego co wiem tylko owocowych nie można. Jak można zieloną i czerwoną to i ziołową chyba też Nie wolno niby herbaty czarnej i kawy. Ja herbatę zwykła żłopię litrami (oczywiście bez cukru) i jakoś mi to nie zaszkodziło w osiągnięciu efektów
kasiajanosz
Zaangażowana w BB
laseczki nie było mnie na forum 3 miesiące a może i dłużej. a wszystko przez to że zalatana byłam. ale pochwalę się- 26 marca zmieniłam stan cywilny. ślub konkordatowy mam za sobą. i chrzciny też Dzięki Bogu. Maksio dał czadu i rozryczał się na ołtarzu. no i skończyło się na tym, że jak ksiądz lał go wodą to ten jadł sobie mleczko. no cóż dziecko głodne to daje się we znaki. oto fotki:
http://nivram.elsat.net.pl/maks2/foto 045.jpg
http://nivram.elsat.net.pl/maks2/foto 079.jpg
http://nivram.elsat.net.pl/maks2/foto 045.jpg
http://nivram.elsat.net.pl/maks2/foto 079.jpg
aniii
aaaaa Kotki dwa...
tak czytam te dietki i wiecie co...ja to bez warzyw, owoców to niewyobrażam sobie jedzenia. uwielbiam...już się nie doczekam jak będą truskawki, czereśnie, wisienki, porzeczki, malinki....aż mi ślina cieknie jak o tym pomyślę...mniam, mniam, mniam. też chcę zadietować bo wesele 30.06 ale jakoś trudno mi bo jestem pożeracz słodyczy...ale muszę. wam życzę powodzenia /bleee, kopenhadzka to nie dla mnie...zwłaszcza te befsztyki.../
Kasiu witamy w wielkim świecie ponownie. zdjątka widziałam ale mogłabyś dać ich trochę więcej. Maksiu powalił mnie z tą butlą, czader mały. bardzo ładnie wyglądaliście...
Kasiu witamy w wielkim świecie ponownie. zdjątka widziałam ale mogłabyś dać ich trochę więcej. Maksiu powalił mnie z tą butlą, czader mały. bardzo ładnie wyglądaliście...
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Kasiu, gratulacje z okazji zmiany stanu cywilnego :-).
A co do ciuchów - to macie rację...U nas na zadupiu to owszem, można znaleźć ładne sukienki, spódnice, bluzki, itd., jak najbardziej można, tylko szkoda, że dla dziewczyn, które wyglądają jak wieszaki na ubrania - skóra i kości .Poza tym producenci ciuchów to metki z rozmiarami przyszywają jak chcą - bo według mnie rozmiar XL to powinien być XtraLarge, a nie że ja zakładam taką bluzkę i wyglądam jakbym pożyczyła ją od Oliwki .
A co do ciuchów - to macie rację...U nas na zadupiu to owszem, można znaleźć ładne sukienki, spódnice, bluzki, itd., jak najbardziej można, tylko szkoda, że dla dziewczyn, które wyglądają jak wieszaki na ubrania - skóra i kości .Poza tym producenci ciuchów to metki z rozmiarami przyszywają jak chcą - bo według mnie rozmiar XL to powinien być XtraLarge, a nie że ja zakładam taką bluzkę i wyglądam jakbym pożyczyła ją od Oliwki .
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Bara tak sobie myślałam o Tobie...może łatwiej byłoby Ci znaleźć krawcową która uszyłaby Ci strój na to wesele? wcale nie musi być drożej. ja np jak się hajtałam to byłam już w 6 m-ącu ciąży, wiadomo brzuszek...a do tego sukienki w sklepach na ciąże ni w ząb nie pasowały i uszyła mi krawcowa taką jaką chciałam i nawet w porównaniu do cen sklepowych sukni nie wyszło to drogo.
pamiętaj, każdy boryka się z jakimś problemem. ja zawsze byłam niska i cokolwiek miałam nowego to trzeba było to przerabiać akurat na mój wzrost...
pamiętaj, każdy boryka się z jakimś problemem. ja zawsze byłam niska i cokolwiek miałam nowego to trzeba było to przerabiać akurat na mój wzrost...
kasiajanosz
Zaangażowana w BB
laseczki wiecie co-tyję jak niemądra. ostatnio katuję się na maksa-,czyli idąc na zakupy obładowuję wózek do granic możliwości, także wracając do domciu cisnę jakieś 20 kg po największych górkachaż sapki dostaję.w domu latam jak poszalała sprzątając wszystko ci się da i jem jak wróbelek a jak wchodzę na wagę to ta besta pokazuje albo to samo albo ciut więcej. ja już nie wiem co robić-lato za oknem a ja gacie non stop ciasne mam.na siłownie nie znajduję czasu <kasy też>. dobrze że warzywa tanieją to sałatkami się zaczynam opychać.
reklama