reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

reklama
Coś mi się pokopało. A więc jeszcze raz witam.
Podziwiam wszystkie, które mają czas i piszą. Mój syneczek jest tak absorbujący, że właściwie 24 godziny na dobę jestem dla niego. W dzień prawie wcale nie śpi. Jedynie trochę nad ranem.

Ja do diety mojego smyka byłam zmuszona włączyć NAN1. Karmię piersią, ale kiedy nie wyrabiam (w dzień mógłby jeść cały czas), to dostaje butlę. Dodatkowo korzystam z dobrodziejstw natury i podaję małemu herbatkę koperkową.

Aletka napisala ze napisze do Admina o przeniesinie nas do dzialu mam :-)
Szukajcie listopadowek wiec juz niedlugo w innym miejscu ;-)

Monika a napisz mi czy to mleko sama wprowadziłaś do diety malucha czy zlecił Ci lekarz? bo ja zdaje się mam ten sam problem. wreszcie znalazłam kogoś takiego jak ja...no i czy maluszek zaakceptował szybko Nan1? czy miał problemy z brzuszkiem żeby się przestawić? czy chętnie wypija Ci teraz obydwa mleka?

gdzies czytalam, ze Mihir urodzila dwa zzdrowe dzieciaczki i tyle, co wiem.

Dziewczynki być może wyłaczą mi wprzyszłym tyg internet, więc na wszelki wypadek Zdrowych, spokojnych, szcześliwych

Swiąt Bożego Narodzenia w nowym juz składzie. Niech niosą pokój, zrozumienie i spełnienie marzen na nadchodzący rok. Góry prezentów ( choć ten najważniejszy Wszystkie już w tym roku otrzymałyśmy ), śniegu ( ale żeby nie za zimno, bo co ze spacerkami ), pyszności na wigilijnym stole ( ale żeby nie wzdymały) i jeszcze raz wszystkiego naj.

reklama
Do góry