reklama
Coś mi się pokopało. A więc jeszcze raz witam.
Podziwiam wszystkie, które mają czas i piszą. Mój syneczek jest tak absorbujący, że właściwie 24 godziny na dobę jestem dla niego. W dzień prawie wcale nie śpi. Jedynie trochę nad ranem.
Ja do diety mojego smyka byłam zmuszona włączyć NAN1. Karmię piersią, ale kiedy nie wyrabiam (w dzień mógłby jeść cały czas), to dostaje butlę. Dodatkowo korzystam z dobrodziejstw natury i podaję małemu herbatkę koperkową.
Podziwiam wszystkie, które mają czas i piszą. Mój syneczek jest tak absorbujący, że właściwie 24 godziny na dobę jestem dla niego. W dzień prawie wcale nie śpi. Jedynie trochę nad ranem.
Ja do diety mojego smyka byłam zmuszona włączyć NAN1. Karmię piersią, ale kiedy nie wyrabiam (w dzień mógłby jeść cały czas), to dostaje butlę. Dodatkowo korzystam z dobrodziejstw natury i podaję małemu herbatkę koperkową.
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Monika a napisz mi czy to mleko sama wprowadziłaś do diety malucha czy zlecił Ci lekarz? bo ja zdaje się mam ten sam problem. wreszcie znalazłam kogoś takiego jak ja...no i czy maluszek zaakceptował szybko Nan1? czy miał problemy z brzuszkiem żeby się przestawić? czy chętnie wypija Ci teraz obydwa mleka?
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Dziekuję Dorotko:-)
Cynamonka
Fanka BB :)
Swiąt Bożego Narodzenia w nowym juz składzie. Niech niosą pokój, zrozumienie i spełnienie marzen na nadchodzący rok. Góry prezentów ( choć ten najważniejszy Wszystkie już w tym roku otrzymałyśmy ), śniegu ( ale żeby nie za zimno, bo co ze spacerkami ), pyszności na wigilijnym stole ( ale żeby nie wzdymały) i jeszcze raz wszystkiego naj.
reklama