reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

reklama
Emomadzia-jesteś jeszcze??Zdaje się, że teraz to już tylko ja...
Iwona, też ma termin na koniec, ale długo się nie odzywała, więc może też jest po...
Hm, zastanawiam się, czy może nie zaznajomić się bliżej z grudniówkami:-)
No, dobra żarty na bok, ileż to jeszcze można czekać??Jej, tego się nie spodziewałam. A do tego prawie nikogo tu nie ma:-( Czemu oczywiście się nie dziwię, bo kobitki zajęte dziećmi bądź w szpitalu...

Roni, ja też się o nią martwię. Żadnych wieści.Mam co prawda telefon, ale nie che być nachalna. Myślę, że odezwie się, jak zechce.
Od niektórych kobitek też nie ma sladu życia..Może jeszcze w szpitalu, bądź zajęte Maleństwami, bądź internet padł...jest wiele możlwiości.
Wszystkim Milczącym przesyłam uściski i ciepłe mysli. Trzymajcie się dziewczyny i odezwijcie się czasem bo inne się martwią...

Góraleczka ma popsuty komp i dlatego bywa rzadziej, no ale w sumie nie dala juz znaku zycia chyba ze 4 dni :) Moze odpoczywa po porodzie :)

Pola jednak mozesz juz sie zaprzyjazniac z grudniowkami hehe

A to Goralka urodzila myslama ze poszla do spzitala tydzien temu na obserwacje .. ale zadnych niusow nie bylo...!! mam nadzieje ze jak najszybciej rozwieje nasze watpliwosci...
Pola Emondzia badzicie dzielne teraz jeszcze nacie troche luzu wiem ze to czekanie to chyab jagorsza sprawa ale trzeba trosze czasem zeby jeszcze bardziej docenic to co sie dostanie .. moj Chomis wlasnie odsypia nocke ale ja nie daje rady tak spac w dzien .... zobaczymy.. caluski papa ide poleczyc swoej krocze bo bojajac go an nogach cos chyab sie naciagnelam....:cool2: :dry:

Hej mamusie,
ja z pazdziernikowek....chcialam Was poinformowac ze Pola miala z rana wykonany masaz szyjki w celu wywolania porodu i nie podzialalo, a ze miala wysokie cisnienie to zabrano ja do szpitala.Teraz tylko czekac na dobra nowinke:-)
Bede Was na biezaco informowala :tak:

reklama
Paulinko-dziękuję za bieżące informacje dla "moich" listopadówek :)
Dziewczynki, dziekuję za ciepłe słowa i otuchę. Ja jednak twarda jestem zawodniczka i nic mnie nie rusza...Masaż masażem, szpital szpitalem, a Mała w środku:-D
Zaraz (czytaj po meczu:-) )biorę się za noszenie toreb z napojami po schodach, może to ją "wykurzy" :-D Grunt, że wyniki badań są ok i humor mi dopisuje. Reszta w rękach Boga.
Pozdrawiam wszystkie Mamusie (mam nadzieję, że o sobie tak też będę mogła niedługo powiedzieć).

Do góry