reklama
weronkazzz
tulęTolę
jest śliczna!!!
On mi po prostu przestal wchodzic w buciki do wozka - nosi angielska 2 czyli europejskie 18 - musialam kupic jakies butki i wpadly mi te. Na gieldzie.Uzywki, ale jak niesmigane, wiec... I dopiero w domu sie polapalam ze to firmowki.
wampi
..::..::..::..
Oj dawno do was nie zaglądała, ale albo czasu nie miałam albo komp w rozsypce.
Dziewczyny macie super dzieciaczki, słodziaki.
kłaczek to twój kawaler ma sporą nóżkę, mój 18/19 nosił na roczek. Teraz zaczął nosić 22.
nadalka obrazek wymiata
Widzę, że pomiary brzuszków robicie, ja z pierwszej ciąży to nie pamiętam ile miałam, a w drugiej zakończyłam z obwodem około 110cm, bo te moje brzuszki ciążowe, to nie były zbytnio okazałe.
Dziewczyny macie super dzieciaczki, słodziaki.
kłaczek to twój kawaler ma sporą nóżkę, mój 18/19 nosił na roczek. Teraz zaczął nosić 22.
nadalka obrazek wymiata
Widzę, że pomiary brzuszków robicie, ja z pierwszej ciąży to nie pamiętam ile miałam, a w drugiej zakończyłam z obwodem około 110cm, bo te moje brzuszki ciążowe, to nie były zbytnio okazałe.
december
Fanka BB :)
Śliczne maluchy
A mnie dzisiaj walnęła myśl, że chcę drugie dziecko I to szybko!
A mnie dzisiaj walnęła myśl, że chcę drugie dziecko I to szybko!
reklama
Wampi, ale Karol ma parametry ciut lepsze niz przecietny polroczniak - wazyl na 6 miechow 10.4kg i mial 75cm wzrostu. Kopytka mu wystartowaly nie tak dawno, wczesniej mial az smiesznie malusie w stosunku do reszty cialka. Mysle ze to ma zwiazek z faktem ze staje...
December, a w czym problem?
December, a w czym problem?
Podziel się: