reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Witam dziewczynki :-) mało mnie ostatnio ale brat z rodzinka zjechał a ze dwa razy do roku sie widzimy to nadrabiamy teraz:-D:-D
A tak na marginesie to tez sie przed chwilka zmiezyłam w pempku 126 cm:szok::szok::-p:-D .....

reklama
Sliczne te wasze dzieciaczki :-)te malenkie i ten przystojniak wiekszy :-D:-D Ja juz sie doczekac nie moge kiedy malenka zobacze po tej stronie brzucha .....jescze troche:tak:

On mi po prostu przestal wchodzic w buciki do wozka - nosi angielska 2 czyli europejskie 18 - musialam kupic jakies butki i wpadly mi te. Na gieldzie.:zawstydzona/y:Uzywki, ale jak niesmigane, wiec... I dopiero w domu sie polapalam ze to firmowki.:baffled:

Oj dawno do was nie zaglądała, ale albo czasu nie miałam albo komp w rozsypce.

Dziewczyny macie super dzieciaczki, słodziaki.

kłaczek to twój kawaler ma sporą nóżkę, mój 18/19 nosił na roczek. Teraz zaczął nosić 22.

nadalka obrazek wymiata :-D

Widzę, że pomiary brzuszków robicie, ja z pierwszej ciąży to nie pamiętam ile miałam, a w drugiej zakończyłam z obwodem około 110cm, bo te moje brzuszki ciążowe, to nie były zbytnio okazałe.

reklama
Wampi, ale Karol ma parametry ciut lepsze niz przecietny polroczniak - wazyl na 6 miechow 10.4kg i mial 75cm wzrostu. Kopytka mu wystartowaly nie tak dawno, wczesniej mial az smiesznie malusie w stosunku do reszty cialka. Mysle ze to ma zwiazek z faktem ze staje...
December, a w czym problem?:-D

Do góry