reklama
Weronikakrz
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny czy macie jakis sposob na puchniecie w ciazy nogi mam jak u ogra palcami niemoge zginac palce u rak tez i twarz co robic pomocy ?
Colorado1989
Szerokie dupsko kochana, ot cały sekret ciąży utajonej mi wszystko głównie zawsze w dupsko i uda idzie, wychodzi na to, że nie ma to znaczenia, czy tłuszcz, czy ciąża [emoji33]Colorado ja nie wiem jak Ty to robisz ale nic nie widać ciąży u mnie Pio biedzie większy brzuch jest niz u Ciebie w 9 mcu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Hahaha nieźli znajomi [emoji16] cieszy mnie, że jednak jest jeszcze ktoś, kto miał podobnie mnie upewniło, że to nie takie częste, jak byłam w szpitalu i położna i lekarz dopytywali się, który to tydzień ciąży, sprawdzali kartę ciąży i jeszcze dopytywali się ile mały ważył ostatnio, a potem obydwoje kwitowali to stwierdzeniem, że coś mały ten brzuch [emoji23]A ja miałam tak samo jak Colorado Rodziłam w lutym, całego Sylwestra przetańcowałam, fakt nie w obcisłej sukience, ale w ogóle ciązy nie było widać. Akurat spotkałam się ze znajomymi z którymi nie widuję się zbyt często ale o ciąży wiedzileli. I kompletnie nie było tematu. Później się okazało, ze nic nie mówili bo myśleli, ze poroniłam Masa ludzi była zaskoczona jak zobaczyli mnie z dzieckiem
u nas dalej wiedzą tylko ci, którym my już powiedzieliśmy, reszta nie wie, sąsiedzi właśnie będą chyba w szoku [emoji38]
Ale Ty miałaś fajny ciążowy brzucho [emoji8]Colorado jestem pod wrażeniem Twojego brzucha. Ja taki mam tydzień po porodzie [emoji23]
Paradoksalnie trzeba dużo pić i nóżki w góręWitajcie dziewczyny czy macie jakis sposob na puchniecie w ciazy nogi mam jak u ogra palcami niemoge zginac palce u rak tez i twarz co robic pomocy ?
Jak oijeo więcej to mniej puchnę, wydawało mi się to głupawe, ale coś w tym jest [emoji23]
oluchapoducha
colorado na 9 miesiąc nie wyglądasz
u mnie skolei przez otyłość to nie wiadomo czy poprostu jestem taka gruba czy w ciąży, sąsiadka kilka dni temu przy windzie mnie pyta gdzie sie wybieram czy na fitness? ja mówię że nie bo w ciąży jestem a to już 8 miesiąc, brzuch mam duży ale większość myśli że dlatego że jestem gruba. Jeszcze nikt mi nie ustąpił miejsca w autobusie czy w kolejce do kasy.... trochę to przykre bo ciężko mi stać np jak jadę na wizytę a autobus pełny... :/
Mi jak na razie nic nie puchnie, za to pachwiny tak bolą że szok....
zastanawiam się jak to jest kiedy przyjezdza po kogoś karetka a wdomu jest dziecko niepełnoletnie, a ciebie zabierają do szpitala to co z tym dzieckiem się dzieje? zawożą go do izby dziecka czy co?
u mnie skolei przez otyłość to nie wiadomo czy poprostu jestem taka gruba czy w ciąży, sąsiadka kilka dni temu przy windzie mnie pyta gdzie sie wybieram czy na fitness? ja mówię że nie bo w ciąży jestem a to już 8 miesiąc, brzuch mam duży ale większość myśli że dlatego że jestem gruba. Jeszcze nikt mi nie ustąpił miejsca w autobusie czy w kolejce do kasy.... trochę to przykre bo ciężko mi stać np jak jadę na wizytę a autobus pełny... :/
zastanawiam się jak to jest kiedy przyjezdza po kogoś karetka a wdomu jest dziecko niepełnoletnie, a ciebie zabierają do szpitala to co z tym dzieckiem się dzieje? zawożą go do izby dziecka czy co?
Paula1207
U mnie była utajona, bo nikt nie wiedział, czy jestem taka gruba czy w ciąży, więc też nikt mi nigdzie nie ustąpił. Tylko raz w aptece mnie poproszono bez kolejki, ale to mój kolega był akurat i wiedział, że w ciąży jestem...No to właśnie są minusy "ciaży utajonej". Ani razu nikt mi nigdzie nie ustąpił miejsca/kolejki
Mimi2330
To ja mam większy od ciebie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]U nas była mega burza z oberwaniem chmury i jest znośnie, więc mam nadzieję, że też uda mi się coś poprasować [emoji6] ale to już nasze rzeczy, Bruno jest już oprany i oprasowany [emoji16]
Przegapiłam, a dosłownie kilka dni temu weszliśmy w 9 miesiąc! [emoji7] Zobacz załącznik 882709
Pięknie wyglądasz. Po porodzie będziesz laska
U mnie sprytne oko moze i by dojrzalo ze ten brzuch wyglada troche inaczej, ale komu sie chce? Widzą po prostu grubasa
Tez nie mam co liczyc na miejsce w autobusie..
Co do sprawy nieletniego.. Mysle ze prosiliby o kontakt z kims doroslym, kto moglby sie zajac a jak nie to pewnie powiadamiają policje a potem to juz oni probuja odnalezc kogos z rodziny a jak nie to izba..
Colorado1989
U mnie była utajona, bo nikt nie wiedział, czy jestem taka gruba czy w ciąży, więc też nikt mi nigdzie nie ustąpił. Tylko raz w aptece mnie poproszono bez kolejki, ale to mój kolega był akurat i wiedział, że w ciąży jestem...
Dziewczyny, mi też nikt nie ustąpił, nie przepuścił w kolejce, tyle się cieszę, że dobrze się czuję i nie czuję takiej potrzeby ale przykro może być, faktycznie. Ze mną też wiem, że ludzie pomyślą sobie, że co najwyżej roztyłam się wiecej, wcześniej mnie to trochę smuciło nawet, ale teraz mam to gdzieśU mnie sprytne oko moze i by dojrzalo ze ten brzuch wyglada troche inaczej, ale komu sie chce? Widzą po prostu grubasa
Tez nie mam co liczyc na miejsce w autobusie..
Co do sprawy nieletniego.. Mysle ze prosiliby o kontakt z kims doroslym, kto moglby sie zajac a jak nie to pewnie powiadamiają policje a potem to juz oni probuja odnalezc kogos z rodziny a jak nie to izba..
Laska będę jak wdrożę dietę ciąg dalszy [emoji23]To ja mam większy od ciebie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Pięknie wyglądasz. Po porodzie będziesz laska
reklama
Ririka
Początkująca w BB
Witajcie dziewczyny czy macie jakis sposob na puchniecie w ciazy nogi mam jak u ogra palcami niemoge zginac palce u rak tez i twarz co robic pomocy ?
Tak jak mowi Colorado, duzo pij i spij z nogami w gorze. Ja klade poduszki pod materac.
Puchniecie bierze sie z zaburzen gospodarki wodnej w organizmie. Ogranicz sol, bo ona zatrzymuje wode. Polecam Tobie sol ziolowa, oszukuje nieco organizm i pomaga ograniczyc spozycie czystej soli.
Poza tym - arbuzy!!!
Arbuzy to wielcy sprzymierzency opuchnietych ciezarnych. Zapewniaja nawodnienie a jednoczesnie maja funkcje moczopedna. Ja jem po kolacji, co prawda budze sie w nocy do wc parokrotnie po takiej uczcie, ale nastepnego dnia jest o niebo lepiej.
Podobne dzialanie maja ogorki.
Podziel się: