Ja też mam ubranka w różnych kolorach nawet sporo niebieskich. Mam sporo ubranek na rozmiar 56, ale póki co jest taka malutka i szczuplutka, że zbyt wielkiego wyboru nie mam. Mam chyba ze 3 body i śpiochy w których nie tonie, a przynajmniej nie tak bardzo widocznie
reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
a ja chciałam mieć drugą córkę, a będzie chłopak.... ciekawa już jestem jak będzie wyglądał, jaką będzię miał buźkę itp.
na jaki rozmiar pakujecie ubranka do szpitala?
Ja to biorę taką walizkę na kółkach, moja znajoma ostatnio mówiła że spakowała się tylko w taką torbę sportową nie dużą....kurdę może i ja upcham do mniejszej torby :/
Ja to biorę taką walizkę na kółkach, moja znajoma ostatnio mówiła że spakowała się tylko w taką torbę sportową nie dużą....kurdę może i ja upcham do mniejszej torby :/
Colorado1989
Dorośnie jeszcze do tych większych i potem będziesz już narzekać tylko na to, że parę razy ubierze i już za małe na nią [emoji7]Ja też mam ubranka w różnych kolorach nawet sporo niebieskich. Mam sporo ubranek na rozmiar 56, ale póki co jest taka malutka i szczuplutka, że zbyt wielkiego wyboru nie mam. Mam chyba ze 3 body i śpiochy w których nie tonie, a przynajmniej nie tak bardzo widocznie
Na pewno będzie ślicznya ja chciałam mieć drugą córkę, a będzie chłopak.... ciekawa już jestem jak będzie wyglądał, jaką będzię miał buźkę itp.
Ja mam tylko 56 jak będzie trzeba inny rozmiar, to mąż podrzuci. Mam 3 pełne kompleciki ubrań.
Co do walizek to ja mam 2 torby sportowe, jedną większą, druga mniejszą dla malucha, ale w obydwu mam dość miejsca wolnego. Jakbym się wysilila, to spakowała bym się w jedną, ale nie lubię, jak wszystko jest takie skompresowane i jak chce się dostać do 1 konkretnej rzeczy, to muszę zawartość torby do dna przekopać [emoji23]
U nas rekordzistka sierpniowa ma 3 niemaler walizki [emoji4]
U mnie w szpitalu dają ubranka więc się o to nie martwiłam i spokojnie do sportowej torby się spakowałam. Przeciętny noworodek mieści się w 56 albo w nich tonie chyba że spodziewasz się dużego chłopa
Fajnie mieć 2 dziecko innej płci, taka odmiana, inne ubranka potem będą inne zabawki. Nie będzie nudno. Ja też byłam przed porodem ciekawa wyglądu małej i ma początku wyglądała identycznie jak jej brat po urodzeniu. Teraz po tygodniu już się zmienia, jest podobna , ale już nie tak bardzo. Przede wszystkim taka drobniejsza i delikatniejsza jest jak porównuje zdjęcia.
Fajnie mieć 2 dziecko innej płci, taka odmiana, inne ubranka potem będą inne zabawki. Nie będzie nudno. Ja też byłam przed porodem ciekawa wyglądu małej i ma początku wyglądała identycznie jak jej brat po urodzeniu. Teraz po tygodniu już się zmienia, jest podobna , ale już nie tak bardzo. Przede wszystkim taka drobniejsza i delikatniejsza jest jak porównuje zdjęcia.
Colorado1989
Kącik dla Bruna wygląda tak:
Oczywiście ta listwa z wtyczkami zniknie, musimy tylko kupić inny przedłużacz [emoji23]
Oczywiście ta listwa z wtyczkami zniknie, musimy tylko kupić inny przedłużacz [emoji23]
Załączniki
oluchapoducha
colorado bardzo ładny pokoik naszykowałaś a te torby o których mówisz to te co widać na zdjeciu czarne z niebieskim pasem?
nagini też naszykowałam 56 i jedno większe nie wiem jakie dokładnie bo już metka obcięta. Podobno ma być długi syn... jeszcze poszukam po córce większych ubranek w razie co.
Dziewczynki z reguły mają delikatniejsze rysy twarzy jeśli o tym mowa
Ja po narodzinach sądziłam że podobna do mnie, na drugi dzień jak fotograf przyniósł zdjęcia małej to byłam w szoku jak bardzo jest podobna do męża, zupełnie inaczej na tych zdjęciach wyglądała. I teraz jako 3,5 latka wygląda zupełnie inaczej na szczęście bardziej podobna do mnie z buzi, a figurę ma szczupła po mężu, tak właśnie miało być buzia po mnie, figura po mężu
nagini też naszykowałam 56 i jedno większe nie wiem jakie dokładnie bo już metka obcięta. Podobno ma być długi syn... jeszcze poszukam po córce większych ubranek w razie co.
Dziewczynki z reguły mają delikatniejsze rysy twarzy jeśli o tym mowa
Ja po narodzinach sądziłam że podobna do mnie, na drugi dzień jak fotograf przyniósł zdjęcia małej to byłam w szoku jak bardzo jest podobna do męża, zupełnie inaczej na tych zdjęciach wyglądała. I teraz jako 3,5 latka wygląda zupełnie inaczej na szczęście bardziej podobna do mnie z buzi, a figurę ma szczupła po mężu, tak właśnie miało być buzia po mnie, figura po mężu
Colorado1989
Dzięki dziewczyny [emoji846] bardzo minimalistycznie urządzaliśmy, bo w przyszłym roku przeprowadzamy się, to nie ma co cudować [emoji16]
Oluchapoducha - tak, to te torby nie są jakieś wielgachne, ale są pojemne a niestety sporo do szpitala muszę wziąć, niemal wszystko swoje trzeba mieć
To u Twojej córeczki z figurą i buzią idealnie w takim razie [emoji4] ja po zdjęciu z USG twierdzę, że synek będzie podobny do męża, a mąż twierdzi, że do mnie [emoji28] lepiej, żeby taką pyzą jak ja nie był hehehe
Oluchapoducha - tak, to te torby nie są jakieś wielgachne, ale są pojemne a niestety sporo do szpitala muszę wziąć, niemal wszystko swoje trzeba mieć
To u Twojej córeczki z figurą i buzią idealnie w takim razie [emoji4] ja po zdjęciu z USG twierdzę, że synek będzie podobny do męża, a mąż twierdzi, że do mnie [emoji28] lepiej, żeby taką pyzą jak ja nie był hehehe
reklama
Colorado1989
Ale może z manier i zachowania będzie podobna do CiebieMój syn jest bardzo podobny do taty, liczyłam po cichu, że córka będzie podobna do mnie, ale póki co wygląda na to, że nic z tego [emoji23]
Podziel się: