reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Polecam aplikację Moja Ciąża [emoji16][emoji16][emoji16]
Eh te algorytmy [emoji14]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Eh te algorytmy [emoji14]
Mimi2330
Taaaak to też mi poprawialo humor haha[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Muszę się pochwalić, że dziś będąc z mężem na pitbullu w kinie poczułam Pyrka pierwszy raz [emoji7] co za dziwne uczucie!
kasia0121
Dziewczyny odzywam się i ja. Jesteśmy z Filipem w szpitalu. W nocy dostał 40 st gorączki, udało się ją na szczęście zbić. Ale po jakimś czasie pojawiły się takie jakby dreszcze. Zadzwoniłam na pogotowie i od razu zabrali nas do szpitala. Lekarz stwierdził zapalenie gardła. Za dnia byliśmy jeszcze prywatnie u lekarza i on zobaczył zapalenie ucha. Przepisal antybiotyk ale jak widać nie pomógł. Czekamy jeszcze na konsultacje laryngologiczna. Na szczęście nie mamy juz gorączki i Filip wrócił do siebie. No ale trochę tu posiedzimy. Jeżeli powtórzą się drgania to czeka nas jeszcze konsultacja neurologiczna. Powiem Wam że jestem załamana, ta niemoc kiedy widzi się cierpienie własnego dziecka jest okropna. Tutaj na oddziale też jest tragedia. Psychika siada. Nie wiem co za licho się nas czepiło, najpierw ja byłam w szpitalu i miałam operację a teraz mój synek. Na szczęście personel jest bardzo pomocny i życzliwy.
Colorado1989
Kasia, rany, trzymajcie się mam nadzieję, że neurologicznie wszystko w porządku będzie [emoji9] wszystkiego dobrego! [emoji9]
Mimi2330
Ojej. Bidulek [emoji46]Dziewczyny odzywam się i ja. Jesteśmy z Filipem w szpitalu. W nocy dostał 40 st gorączki, udało się ją na szczęście zbić. Ale po jakimś czasie pojawiły się takie jakby dreszcze. Zadzwoniłam na pogotowie i od razu zabrali nas do szpitala. Lekarz stwierdził zapalenie gardła. Za dnia byliśmy jeszcze prywatnie u lekarza i on zobaczył zapalenie ucha. Przepisal antybiotyk ale jak widać nie pomógł. Czekamy jeszcze na konsultacje laryngologiczna. Na szczęście nie mamy juz gorączki i Filip wrócił do siebie. No ale trochę tu posiedzimy. Jeżeli powtórzą się drgania to czeka nas jeszcze konsultacja neurologiczna. Powiem Wam że jestem załamana, ta niemoc kiedy widzi się cierpienie własnego dziecka jest okropna. Tutaj na oddziale też jest tragedia. Psychika siada. Nie wiem co za licho się nas czepiło, najpierw ja byłam w szpitalu i miałam operację a teraz mój synek. Na szczęście personel jest bardzo pomocny i życzliwy.
oby już te dreszcze nie wróciły. Pobyty w szpitalu są strasznie męczące :/
trzymajcie się dzielnie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: