Edysiek
odkrywca
Paula śliczne łóżeczko. Fajnie się udało.
Moje dziewczyny spały w łóżeczku w którym jeszcze ja spałam, tylko materace zmieniałam.
Niezłe jaja z tą komisją. Chciałabym zobaczyć ich miny.
Colorado dobrze, że lekarz wykrył szybko infekcje. Kuruj się.
Zuza coś mi tu śmierdzi. Nawet jakby to był podatek od darowizny to na pewno nie taka kwota.
Kasia mi też przychodzi na myśl trzydniówka albo jakiś wirus, który objawia się tylko gorączką.
Możesz robić chlodne okłady na łydki. Zdrówka.
Dziewczyny rzadko robicie tę cytologię. Ja robie zwykle co rok przy okazji przeglądu.
Chyba nadrobiłam [emoji5]
Dnia mi brakło, bo po pracy pojechałam na zakupy. Głównie do galerii, bo córka chciała kurtkę.
A młodszą obkupiłam w Pepco. Dałam za wszystko 60 zł. Taniej niż na ali [emoji23]
Napisane na SM-J320F w aplikacji Forum BabyBoom
Moje dziewczyny spały w łóżeczku w którym jeszcze ja spałam, tylko materace zmieniałam.
Niezłe jaja z tą komisją. Chciałabym zobaczyć ich miny.
Colorado dobrze, że lekarz wykrył szybko infekcje. Kuruj się.
Zuza coś mi tu śmierdzi. Nawet jakby to był podatek od darowizny to na pewno nie taka kwota.
Kasia mi też przychodzi na myśl trzydniówka albo jakiś wirus, który objawia się tylko gorączką.
Możesz robić chlodne okłady na łydki. Zdrówka.
Dziewczyny rzadko robicie tę cytologię. Ja robie zwykle co rok przy okazji przeglądu.
Chyba nadrobiłam [emoji5]
Dnia mi brakło, bo po pracy pojechałam na zakupy. Głównie do galerii, bo córka chciała kurtkę.
A młodszą obkupiłam w Pepco. Dałam za wszystko 60 zł. Taniej niż na ali [emoji23]
Napisane na SM-J320F w aplikacji Forum BabyBoom