reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
Wczoraj przed 18 odeszły wody ale nie mam skurczy. Leżę na porodówce i czekam na rozwój sytuacji..
Poza jedną położna nie spotkałam się z jakimiś nie miłymi komentarzami czy coś. Wszyscy na których trafiłam są pomocni i mili.
W poniedziałek jedynie jak mnie przyjmowali jedna blond anoreksja stwierdziła że muszę się wziąć za siebie bo nie można tyle ważyć.. Ale uśmiechnęłam się i powiedziałam jej że taki jest plan.
Badają mnie co chwile, dostaje też antybiotyki żeby mały był bezpieczny bez wód.
Poza jedną położna nie spotkałam się z jakimiś nie miłymi komentarzami czy coś. Wszyscy na których trafiłam są pomocni i mili.
W poniedziałek jedynie jak mnie przyjmowali jedna blond anoreksja stwierdziła że muszę się wziąć za siebie bo nie można tyle ważyć.. Ale uśmiechnęłam się i powiedziałam jej że taki jest plan.
Badają mnie co chwile, dostaje też antybiotyki żeby mały był bezpieczny bez wód.
Zuza87
Szafirek ale Ty się nacierpisz na tej końcówce :* Trzymam kciuki aby wszystko poszlo dobrze i żebyś dostała skurczy bez oksytocyny! Już niedługo przytulisz Antosia:* Jesteś bardzo dzielna! Trzymaj się [emoji9]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
agunia50002
Szafirek trzymam mocno kciuki żebyś lada moment mogła już przytulić Antosia !
reklama
Podziel się: