reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

No właśnie! 75 pod biustem miałam lata świetlne temu!!! Teraz mam z Gaia 95G [emoji24]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj przed 18 odeszły wody ale nie mam skurczy. Leżę na porodówce i czekam na rozwój sytuacji..

Poza jedną położna nie spotkałam się z jakimiś nie miłymi komentarzami czy coś. Wszyscy na których trafiłam są pomocni i mili.
W poniedziałek jedynie jak mnie przyjmowali jedna blond anoreksja stwierdziła że muszę się wziąć za siebie bo nie można tyle ważyć.. Ale uśmiechnęłam się i powiedziałam jej że taki jest plan.
Badają mnie co chwile, dostaje też antybiotyki żeby mały był bezpieczny bez wód.

Szafirek ale Ty się nacierpisz na tej końcówce :* Trzymam kciuki aby wszystko poszlo dobrze i żebyś dostała skurczy bez oksytocyny! Już niedługo przytulisz Antosia:* Jesteś bardzo dzielna! Trzymaj się [emoji9]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Szafirek kciuki za Was [emoji8]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

A my mamy dziś gości. A plan był pospac do 10 hehe
Dom szybko ogarnięty, teraz maluje facjate :D
No i jeszcze muszę podjechać po jakieś słodkości dla dzieci

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Szafirek, trzymamy [emoji110][emoji110][emoji110] z całych sił!

U nas też dziś goście - ciasto upieczone, jeszcze mam gotowe korpusy babeczek i ubiję śmietanę i nałożę borówek.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry