Szafirek90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!! Jakie cudeńko śliczne Też już takie chcę!Oto moja iskierka
To szybko się zdecydowaliscie na drugie. Ale dobrze, będą się razem chowaćCzesc dziewczyny, dlugo sie nie odzywałam ale w wolnej chwili zamiast forum wskoczyl kurs angielskiego i tak niezbyt jest czas na nadrobienie.
Szafirek, trzymamy kciuki! Matulu, niedawno dopiero zaszlas a juz rodzisz :O
U nas super, Ziemek rosnie jak szalony. 4,5 miesiaca ma, jest suoer dzieckiem chcoiaz ostatnio cos wieczorami marudzi- zwalam na zęby bo na cos trzeba zwalic. Ja sie wzielam za siebie i juz 7kg poszlo w niepamięć dzieki diecie i cwiczeniom Planujemy sie starac o kolejnego potomka tak kolo września i chcialabym schudnac ile tylko sie da zeby juz druga ciaze przechodzic w normalnej wadze
U nas rowniez kuchenne rewolucje za sprawa slow cookera nastapily. Cudowne urzadzenie! Wszystko smaczne, zdrowe, bez tluszczu i wymagajace minimalnwgo nakladu pracy. Polecam z calego serca!
Chodzimy z malym na basen dla niemowląt i baaardzo Mu sie podoba! Szkoda tylko, ze to takie drogie... Za rozszerzanie diety jeszcze sie nie biore bo mamy jeszcze czas na to
Pozdrawiam Was wszystkie kobietki!
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom