reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ból musi być spory tak jak nam dorosłym nagle wychodzi ząb mądrości- boli jak nie wiem co..

Ja byłam na masażu o którym chyba Wam wspominałam- było bardzo przyjemnie. Myślałam, że może wybiorę się jeszcze do tej Pani ale jak zobaczyłam ulotkę z cenami to stwierdziłam, że jednak aż tak mnie nie boli :p

Szafirek Ty to wymiatasz:) a może lekarz rodzinny wypisze Tobie skierowanie na rehabilitację?

Agunia, wszystkiego najlepszego dla Michasia:)

Filip chyba czuje że coś się dzieje w jego buzi bo co chwilę jeździ sobie językiem po dziąsłach :-) :)

Ból musi być spory tak jak nam dorosłym nagle wychodzi ząb mądrości- boli jak nie wiem co..

Ja byłam na masażu o którym chyba Wam wspominałam- było bardzo przyjemnie. Myślałam, że może wybiorę się jeszcze do tej Pani ale jak zobaczyłam ulotkę z cenami to stwierdziłam, że jednak aż tak mnie nie boli :p
Taki masaż to na pewno super sprawa [emoji5]
Sama bym poszła ale właśnie ceny....

A powiem Wam ze chyba już od mojej wagi cały lewy bok nad pupa mnie boli [emoji46]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi to niekoniecznie waga. Podobno dziecko może uciskac na jakiś nerw i stąd ten ból. Nie ma się co dziwić, przecież Filipek już jest spory to i jego ułożenie może trochę boleć.
A jak tam z ruchami? Mocno wypycha Ci brzuch?

Właśnie mama tak mi mówiła ze to może ucisk na jakiś nerw....
Ruchy zależy jak dzień. Wczoraj w nocy zero i rano do ok 10 zero i tak się wystraszylam ze pojechałam na ktg. A na ktg zaczął szaleć hehe odetchnelam z ulgą. Dziś ładnie się rusza ze brzuch faluje [emoji5]on chyba naprawdę będzie spory bo brzuch mam i do przodu i na boki wypchany [emoji2]

hchy43r8h8l5x99d.png

Paula to mały akrobata Wam się trafił :) Pewnie za niedługo brzuszek będzie Ci ładnie tańcował. Ehh, zazdroszczę ;). A jak sie czujesz?
Mimi jesteś? Bo chyba nie pojechałaś na porodówke nie informując nas ;)
Mam mdłości, ale nie wymiotuję, a tak to nie narzekam [emoji6] jak wchodzę po schodach to dysze masakrycznie, z ciśnieniem jest tak różnie, a tak to jest ok [emoji4]

oar8csqvlvdmo9ts.png

Paula już głowa w dół? Twój paseczek jest aktualny?

Kasia dziaselka mogą być sporo wcześniej rozpulchnione zanim wyjdą ząbki. Mój miał już widoczne ząbki w dziaslach A wyszły za długi czas....

hchy43r8h8l5x99d.png
Aktualny. Podejrzewam, że po prostu sobie tam pływa i akurat w takiej pozycji go zastaliśmy [emoji6] on nie jest tak całkiem główką w dół, tylko tak po ukosie [emoji4]

oar8csqvlvdmo9ts.png

reklama
Do góry