reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
Ból musi być spory tak jak nam dorosłym nagle wychodzi ząb mądrości- boli jak nie wiem co..
Ja byłam na masażu o którym chyba Wam wspominałam- było bardzo przyjemnie. Myślałam, że może wybiorę się jeszcze do tej Pani ale jak zobaczyłam ulotkę z cenami to stwierdziłam, że jednak aż tak mnie nie boli
Ja byłam na masażu o którym chyba Wam wspominałam- było bardzo przyjemnie. Myślałam, że może wybiorę się jeszcze do tej Pani ale jak zobaczyłam ulotkę z cenami to stwierdziłam, że jednak aż tak mnie nie boli
Mimi2330
Taki masaż to na pewno super sprawa [emoji5]Ból musi być spory tak jak nam dorosłym nagle wychodzi ząb mądrości- boli jak nie wiem co..
Sama bym poszła ale właśnie ceny....
A powiem Wam ze chyba już od mojej wagi cały lewy bok nad pupa mnie boli [emoji46]
Mimi2330
Właśnie mama tak mi mówiła ze to może ucisk na jakiś nerw....
Ruchy zależy jak dzień. Wczoraj w nocy zero i rano do ok 10 zero i tak się wystraszylam ze pojechałam na ktg. A na ktg zaczął szaleć hehe odetchnelam z ulgą. Dziś ładnie się rusza ze brzuch faluje [emoji5]on chyba naprawdę będzie spory bo brzuch mam i do przodu i na boki wypchany [emoji2]
Ruchy zależy jak dzień. Wczoraj w nocy zero i rano do ok 10 zero i tak się wystraszylam ze pojechałam na ktg. A na ktg zaczął szaleć hehe odetchnelam z ulgą. Dziś ładnie się rusza ze brzuch faluje [emoji5]on chyba naprawdę będzie spory bo brzuch mam i do przodu i na boki wypchany [emoji2]
Paula1207
Mam mdłości, ale nie wymiotuję, a tak to nie narzekam [emoji6] jak wchodzę po schodach to dysze masakrycznie, z ciśnieniem jest tak różnie, a tak to jest ok [emoji4]Paula to mały akrobata Wam się trafił Pewnie za niedługo brzuszek będzie Ci ładnie tańcował. Ehh, zazdroszczę . A jak sie czujesz?
Mimi jesteś? Bo chyba nie pojechałaś na porodówke nie informując nas
Paula1207
Aktualny. Podejrzewam, że po prostu sobie tam pływa i akurat w takiej pozycji go zastaliśmy [emoji6] on nie jest tak całkiem główką w dół, tylko tak po ukosie [emoji4]Paula już głowa w dół? Twój paseczek jest aktualny?
Kasia dziaselka mogą być sporo wcześniej rozpulchnione zanim wyjdą ząbki. Mój miał już widoczne ząbki w dziaslach A wyszły za długi czas....
reklama
Mimi2330
Mi się wydawało ze praktycznie od 4 miesiąca widac ale każdy mówił że dopiero pod koniec 6A kiedy wam zaczęło być widać brzuszki?
Podziel się: