reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Colorado to szykuj się na wezwanie :D odstawiłam już duphaston więc mam nadzieję ze ruszy na początku listopada hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
A ja się muszę pochwalić Michasiowi idą dwie dolne jedynki jedna już się przebija bo czuć takie ostre.Momentalnie stan podgorączkowy mega marudny .A to krzesełko
IMG_20171024_144734.jpg
IMG_20171024_144804.jpg
IMG_20171024_144654.jpg
IMG_20171024_144706.jpg
IMG_20171024_142622.jpg

Szafirek nie nie miałam wypadku auto było zaparkowane na podwórku a facet mojej teściowej cofał firmową ciężarówka i wjechał w moje uszkodził błotnik i maskę.
Co do łóżeczka to ten od którego kupiłam to też był bardzo migany połowy wiadomości nie widział i nie odpowiadał na nie .
To ja też chce dołączyc do grupy :)

Załączniki

• IMG_20171024_144734.jpg
    IMG_20171024_144734.jpg
    250,7 KB · Wyświetleń: 492
  • IMG_20171024_144804.jpg
    IMG_20171024_144804.jpg
    236,2 KB · Wyświetleń: 489
  • IMG_20171024_144654.jpg
    IMG_20171024_144654.jpg
    247,3 KB · Wyświetleń: 479
  • IMG_20171024_144706.jpg
    IMG_20171024_144706.jpg
    273,3 KB · Wyświetleń: 478
  • IMG_20171024_142622.jpg
    IMG_20171024_142622.jpg
    211,6 KB · Wyświetleń: 481
Mimi jest jeszcze mały ale jak go nie posadzisz to wrzask. Jak go posadzę tak na pół leżąco to podnosi się do siedzenia .
Te jego ząbki to dla mnie zaskoczenie ,bo pierwszy syn miał tragiczne ząbkowanie i pierwszego ząbka zobaczyliśmy jak skończył rok.
Z krzesełka jestem mogą zadowolona jest bardzo stabilne dobrze wykonane trzeci poziom oparcia jest taki że podłoży się poduchę i maluch na pół leżąco siedzi a do tego jest śliczne takie żywe :)

Agunia to mnie przerazilas z tym zabkowaniem u pierwszego syna. Mam nadzieję że u nas szybko wyjdą ząbki. Dziąsła są mocno spuchniete, ale za dużo nie widać.
A możesz wrzucić zdjęcie dziasełek? Oczywiście jak dasz radę zrobić. Jestem nowicjuszką i strasznie przeżywam to ząbkowanie tym bardziej że Filip się mocno męczy.

Mimi to teraz 3xS i Filip będzie na świecie :D

Ja tak jak się spodziewałam wkurzyłam się wczoraj niepotrzebnie.. I uległam też niepotrzebnie..
Chciałam wynająć salę i catering 3 lutego tymczasem 10 lutego w restauracji odbędą się urodziny męża ;/.. Nie mam siły przebicia.
I jeszcze teściowa dzwoniąca do kolegi który pracuje w restauracji "wpadłam na pomysł zrobienia imprezy niespodzianki dla XYZ.." Wrrrr.. To ja na to wpadłam!
Mogłam wszystko załatwić, a jej powiedzieć po fakcie. No cóż.

U nas kolejny deszczowy, szary dzień. Ja pod kocem z herbatą z sokiem malinowym zapewne otaczam się tkanką tłuszczową. Tak więc już w marcu dołączę do Waszej odchudzającej grupy.

Kasia wątpię żeby się udało zdjęcie ,bo buźki nie chce otwierać a jak już otworzy to językiem przysłania. Dziąsełek nie ma spuchniętych tylko od wewnątrz widać dwa białe ząbki a jednego już czuć takie ostre.
Kacper tragicznie mi ząbkował od 3miesiąca miał spuchnięte mocno dziąsła ciągle płakał z jedzeniem była masakra i pierwszy wyszedł po roku a do dwóch lat to jeden za drugim wychodził nieraz 3naraz .Mam nadzieję że u Filipa będzie to wyglądało łagodniej tak jak teraz u Michasia. Trzymam za to kciuki :)
Szafirek tak to jest z teściowymi nie denerwuj się kochana bo razem z Tobą maluszek się denerwuje.Relaksuj się dalej z kocykiem :)
U mnie rzeczoznawca był za chwilę do skarbowki muszę jechać a za oknem tylko 8stopni brr .

reklama
Mimi to teraz 3xS i Filip będzie na świecie :D

Ja tak jak się spodziewałam wkurzyłam się wczoraj niepotrzebnie.. I uległam też niepotrzebnie..
Chciałam wynająć salę i catering 3 lutego tymczasem 10 lutego w restauracji odbędą się urodziny męża ;/.. Nie mam siły przebicia.
I jeszcze teściowa dzwoniąca do kolegi który pracuje w restauracji "wpadłam na pomysł zrobienia imprezy niespodzianki dla XYZ.." Wrrrr.. To ja na to wpadłam!
Mogłam wszystko załatwić, a jej powiedzieć po fakcie. No cóż.

U nas kolejny deszczowy, szary dzień. Ja pod kocem z herbatą z sokiem malinowym zapewne otaczam się tkanką tłuszczową. Tak więc już w marcu dołączę do Waszej odchudzającej grupy.
Uh. ... nie cierpię takich sytuacji.
To jak powiedziała jednej osobie ze to był jej pomysł to pewnie powie tak reszcie [emoji34]

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry