reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Ja skłaniam się mu końcowi kwietnia na chrzciny ale zobaczymy.... A kiedy będzie Wielkanoc w tym roku?

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Co do pasa to ja mam ale nie chodzę w nim, bo długo bolał mnie brzuch wytrzymywalam w nim max30minut i ból był okropny a później był przy małym niewygodny.
Co do chrztu to ksiądz obiecał że ogrzewanie będzie działać i podgrzeje wodę .No ksiądz nie ma ze mną lekkiego życia już wie że jak ja coś chce to tak ma być ;)

Mimi na worki pod oczami to ponoć też torebki po zaparzonej czarnej herbacie działają [emoji4]

Z tym pasem też coś mi się obiło o oczy, ale czy na pewno jest on skuteczny? Czy warto się w nim męczyć?

U mnie chrzty w rodzinie to często w maju były [emoji4] jeśli nam przyjdzie mieć takie dylematy, to raczej na chrzest się nie zdecydujemy, bo jesteśmy niewierzący, ślubu kościelnego też nie mamy, więc w jakieś hipokryzje nie będziemy popadać [emoji4] i już w uszach brzęczy mi głos teściowej [emoji14][emoji14][emoji14]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Szafirek a nie możesz jeszcze raz dostać skierowania? No okoliczności się zmieniły;)

Agunia tylko żeby z tego stresu ksiądz tak nie ogrzal kościoła ze będziecie musieli się rozbierać jak do rosołu ;) Ja też chce żeby każdy się mnie słuchał :) Jako dziecko wszystko wymuszałam płaczem a teraz nie mam jak;) sztuka dyplomacji i kompromis u mnie leżą i kwiczą:-) :)

Czyli z tym widocznym brzuszkiem to różnie bywa... Ja już odjakiegos czasu czuje, że się powiększył, bo zwykle spodnie są za ciasne i chodzę w getrach i w takich elastycznych spodniach, ale do ładnego okrągłego wyglądu to mi jeszcze brakuje...niestety fałdki robią swoje.

Co do chrzciny to dla nas to jeszcze odległy temat, ale chciałabym, żeby chrzciny byly jak najszybciej. Mam termin na maj, więc jak będzie ciepło to już w połowie czerwca chciałabym, żeby było po. U nas zawsze dzieci się szybko chrzciło, ja miałam miesiąc [emoji6] teraz zauważyłam (w żadnym wypadku nie krytykuje), że się trochę przesunął ten czas

oar8csqv442hqad0.png

Ja czekam tak pół roku z dwóch powodów. ... 1. Ze może coś spadnie kg po ciąży 2. Dziecko już większe, siedzące to na zdjęciach ładniej wychodzi [emoji23]

Wstałam dziś opuchnieta [emoji53] stopy ledwo weszły w kapcie [emoji53]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry