reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
A ja juz od tygodnia na cZczo miałam w granicy 80-90 zwiększył mi dawkę insuliny o 1 i dzisiaj rano miałam 101;(

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ogarniam tego.... :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Kurcze strach się bać tej cukrzycy. Ja w sobotę idę zrobić krzywą cukrową.. O ile nie zwymiotuję- bo codziennie rano cokolwiek trafi do żołądka wylatuje z niego w 5 sekund..

Paula również czekam na dobre wieści :)

Hej Dziewczyny, ja z majowek 2017. Tak sobie Was czytam i postanowilam napisac. Ja w ciazy przytylam 22 kg. Obecnie nie wiem ile kg na plusie, ale ponad 3 miesiace po porodzie zostalo mi juz tylko 3 cm do zgubienia w pasie i powrot do spodni sprzed ciazy stanie sie rzeczywistoscia. Takze nie przejmujcie sie waga. Pojawi sie Malusz3k to wszystko wroci do normy.

Hej Dziewczyny, ja z majowek 2017. Tak sobie Was czytam i postanowilam napisac. Ja w ciazy przytylam 22 kg. Obecnie nie wiem ile kg na plusie, ale ponad 3 miesiace po porodzie zostalo mi juz tylko 3 cm do zgubienia w pasie i powrot do spodni sprzed ciazy stanie sie rzeczywistoscia. Takze nie przejmujcie sie waga. Pojawi sie Malusz3k to wszystko wroci do normy.
Hej. Fajnie! Gratuluję powrotu do formy :)
Ja z synem przytylam 26kg z czego przez 4lata zbubilam jedynie ok 13kg

hchy43r8h8l5x99d.png

Cześć Dziewczyny. Chciałam się przywitać i przyłączyć :) . Mam na imię Milena, mieszkam w Warszawie, mam 33 lata. Podczytuje Was już od lipca, bo tak pojawiła się myśl, że pora na 1 dziecko, lata lecą, ale i obawa, bo waga duża . No i okazało się, że w sumie natura pomogła, wakacje były owocne ;) i jestem w 6tc. Już na wstępie mam do Was pytanie/prośbę - możecie polecić jakiegoś fajnego lekarza w mazowieckim, który na spokojnie podejdzie do ciąży z wagą 3 cyfrowa? Mimi z tego, co pamiętam to Ty jesteś z mazowieckiego?

Cześć Karo, gratulacje :) jesteś już po USG?

Ja jeszcze nie byłam w ciąży, ale lekarze przy szpitalu św. Zofii wydają mi się ok. Byłam u dr Lech-Matuszny i na jesieni i mówiłam, że planuję to nie powiedziała, że zabrania :) tylko kazała przyjść już w ciąży, powiedziała jakie brać suplementy itp. No ale nie wiem jak się zachowa jak ta ciąża już się pojawi :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karo witamy i gratulacje:)
U nas dziś Michaś ma już 12tygodni :) Coraz mnie w dzień śpi w nocy potrafi już 5-6godzin bez jedzenia wytrzymać :)
Moja waga dalej spada kolejne 2kg mniej czyli już 24 kg.Z każdym dniem bliżej dwucyfrowej wagi:) Milutkiego popołudnia :)

Do góry