reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Brawo kochana. Podziwiam determinacji [emoji3]Karo witamy i gratulacje
U nas dziś Michaś ma już 12tygodni Coraz mnie w dzień śpi w nocy potrafi już 5-6godzin bez jedzenia wytrzymać
Moja waga dalej spada kolejne 2kg mniej czyli już 24 kg.Z każdym dniem bliżej dwucyfrowej wagi Milutkiego popołudnia
kasia0121
Dziewczyny mamy katar. Nie wiem co mam myśleć i robić. We wtorek było szczepienie i nie wiem czy Filip nie złapał czegoś w przychodni. W sumie to chyba są początki kataru. Trochę furczy w nosie i aspiratorem wyciągam taką wodnista wydzieline. Z nosa nic nie cieknie. Robiłam inhalacje i jest lepiej. Mąż jeszcze kupił maść majerankowa, mam nadzieję ze katar się nie rozwinie.
madagos
Hej dziewczyny Dzisiaj jak bylam w izbach pielegniarek i poloznych to dostalam taka ulotke. Moze ktoras chcialaby skorzystac, ja sie zalogowalam i faktycznie za darmo, dosc ciekawie... Jak sie komus nudzi to polecam
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Paula1207
O to z ciekawości sobie obejrzę
Paula, jak po wizycie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba dobrze. Jest pęcherzyk 10.23 mm, w odpowiednim miejscu. Z om wychodzi 5t3d, z usg 5t5d. Oprócz tego mam wielką torbiel na jajniku , ale podobno nie będzie groźna. W sumie mam mieszane uczucia, ale z tego co gin mówił, wszystko jest tak, jak powinno.
Napisane na TRT-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: