reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

A Filipów teraz mało się rodzi bynajmniej u nas. Mamy gazetę regionalną, która co tydzień na ostatniej stronie drukuje zdjęcia dzieci, które urodziły się w danym tygodniu (oprócz zdjęcia jest tam imię dziecka, data urodzenia, imiona rodziców, nazwisko, a jak rodzić chce to też jest na zdjęciu). Dziennikarz przychodzi do szpitala i strzela foty noworodkom, oczywiście tym, których rodzice się zgadzają. My kupiliśmy 10 numerów tej gazety ze zdjęciem Filipa i rozdalismy dziadkom, pradziadkom, chrzestnym i sobie zostawiliśmy :)

reklama
Ja kiedyś byłam w takiej gazecie jak miałam 6lat . Robili wywiady z dziećmi z okolicy z mojego rocznika [emoji16]

hchy43r8h8l5x99d.png

Nam się z imion najbardziej podobaly: Amadeusz, Julian, Juliusz, Olaf, Filip, Karol, Aleksander, Cyprian, Cezary, Kordian, Ignacy a stanęło koncowo na Ziemowicie. :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas gdyby był chłopiec byłby Franek po moim dziadku.
U nas jest tak śmiesznie bo ja mam siostrę a mój partner ma dwóch braci. I albo jedno albo drudzy cieszyliby się bardziej. Mój tato się śmieje że on nie będzie perlnowartosciowym dziadkiem tylko mężem babci

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dziś u diabetologa i przerazil mnie ze w trakcie porodu muszę mieć cukier mniejszy niż 100... Chociaż jak będę na cZczo do cesarki to raczej będzie możliwe. Ale nie przytylam od ostatniej środy.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry