reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Jej Jk to ja miałam całkiem inaczej mówione. Dzien przed kazała mi zmniejszyc dość sporo insuline na noc bo mówiła, ze i tak po porodzie spadnie i zebym w niedocukrzenie nie wpadła.

reklama
Ja wczoraj byłam na konsultacji u innego lekarza bo moja była na urlopie. Mi ostatnio moja mowila ze normalnie mam brać insulinę dopóki nie zacznie sie akcja. Ale wtedy nie było mowy o cesarce. Za tydzień mam jeszcze wizytę już u swojej doktor to wszystko dokładnie wypytam.
W ogóle zamykają we Wrocławiu duża porodowke i trochę sie boję jak to będzie...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) dla nas wybór imienia to jeszcze baaaardzo odległy temat i pewnie nie będzie łatwo :D zdecydowanie łatwiej poszłoby przy chłopcu (mam nadzieję, że tak sie trafi :D) dzisiaj mam pierwsza wizytę i oby wszystko było dobrze

Jk i to tłumaczyła mniej wiecej tak, że jak dasz normalnie insulinę to dziecko będzie mieć też nizszy cukier w brzuchu, a jak sie urodzi to jego organizm sam mu dołoży insuliny i może mieć niedocukrzenie. Chyba dobrze to zapamietałam , ale dopytaj jeszcze. Miałam cc. Pewnie przy naturalnych to inaczej jest bo dłużej trwają.

Ojejku ze też tak musi być z tymi cukrzycami :/ ja dziś naczczo mialam 92 więc granica. ...
Polknelam tylko leki i na miasto.... kupilam synowi ciastka i zjadłam z 5.... to moje śniadanie :/ teraz siedzę u fryzjera

hchy43r8h8l5x99d.png

Jk i to tłumaczyła mniej wiecej tak, że jak dasz normalnie insulinę to dziecko będzie mieć też nizszy cukier w brzuchu, a jak sie urodzi to jego organizm sam mu dołoży insuliny i może mieć niedocukrzenie. Chyba dobrze to zapamietałam , ale dopytaj jeszcze. Miałam cc. Pewnie przy naturalnych to inaczej jest bo dłużej trwają.
No ja teraz to na 100% Będę mieć cesarke więc dopytam w przyszla srode. Jakoś moja lekarka bardziej przystępnie mówi niż ten facet u którego byłam wczoraj

reklama
Ojejku ze też tak musi być z tymi cukrzycami :/ ja dziś naczczo mialam 92 więc granica. ...
Polknelam tylko leki i na miasto.... kupilam synowi ciastka i zjadłam z 5.... to moje śniadanie :/ teraz siedzę u fryzjera

hchy43r8h8l5x99d.png
A ja juz od tygodnia na cZczo miałam w granicy 80-90 zwiększył mi dawkę insuliny o 1 i dzisiaj rano miałam 101;(

Do góry