reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ale w szoku pozytywnym? Czy coś nie tak na wizycie?:)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba pozytywnym [emoji5]️ ta torbiel mnie trochę przestraszyła, no i niby wiedziałam, że mogę jeszcze nic nie zobaczyć, ale jakoś tak mi smutno...

Napisane na TRT-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Paula1207 gratuluje. Tak to jest, tylko na obrazku jest caly czas ismiechjieta mamuska w ciazy. W rzeczywistosci to jak zaczniemy martwic sie juz na poczatku ciazy tak potem juz nam zostaje. Potem sa szczepienia, infekcje, nowe umiejetnosci. A my sie tak co chwila martwimy i boimy.
Przypuszczam co czujesz. U mnie wyszly w ciazy krwiaki, kupe lekow bralan, tez byl strach. Teraz mam ha rekach zdrowiitkie, prawie czteromiesieczne dziecko, a i tak caly czas martwie sie o nie.
Jesli czujesz, ze cos powinno sie zrobic wiecej to konsultacja u innego lekarza nie zaszkodzi. Bedziesz spokojniejsza. Trzymam za Ciebie kciuki.

Chyba pozytywnym [emoji5]️ ta torbiel mnie trochę przestraszyła, no i niby wiedziałam, że mogę jeszcze nic nie zobaczyć, ale jakoś tak mi smutno...

Co do torbieli mi jeden lekarz w 8.tyg powiedział że mam. A usg różnych miałam robione przez.9 lekarzy i żaden nie wspomniał o tym ze jest torbiel. Może sama się wchłonie

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do torbieli mi jeden lekarz w 8.tyg powiedział że mam. A usg różnych miałam robione przez.9 lekarzy i żaden nie wspomniał o tym ze jest torbiel. Może sama się wchłonie

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedział, że jest taka możliwość, więc sprawdzimy na następnym usg.

Teraz się będę zastanawiać, czy wszystko ok, do następnej wizyty. Nie chciałam jeszcze iść, bo tak myślałam, że może być za wcześnie, ale dzisiaj mam kolejną wizytę u dentysty i prosiła, żebym miała zaświadczenie o ciąży, więc poszłam.

@Paula1207 gratuluje. Tak to jest, tylko na obrazku jest caly czas ismiechjieta mamuska w ciazy. W rzeczywistosci to jak zaczniemy martwic sie juz na poczatku ciazy tak potem juz nam zostaje. Potem sa szczepienia, infekcje, nowe umiejetnosci. A my sie tak co chwila martwimy i boimy.
Przypuszczam co czujesz. U mnie wyszly w ciazy krwiaki, kupe lekow bralan, tez byl strach. Teraz mam ha rekach zdrowiitkie, prawie czteromiesieczne dziecko, a i tak caly czas martwie sie o nie.
Jesli czujesz, ze cos powinno sie zrobic wiecej to konsultacja u innego lekarza nie zaszkodzi. Bedziesz spokojniejsza. Trzymam za Ciebie kciuki.
Myślę, że zrobił wszystko, co trzeba było. To dobry ginekolog z polecenia od wielu osób [emoji5]️
Ja po prostu nie mam jeszcze porównania i w sumie nie wiem czy to, że teraz był tylko pęcherzyk to dobrze czy nie... Albo może po prostu powinnam przestać panikować, bo gin powiedział, że w takim tygodniu i dniu zobaczyliśmy wszystko, co można było [emoji3]
Zawsze się dziwiłam panikujacym kobitkom, a teraz sama taka jestem...

reklama
Ja pierwszy raz u gin bylam w 5tc i byl tylko pecherzyk. Nawet to bylo za wcz3snie by zobaczyc czy to ciaza bluzniacza. Gin chyba tylko sprawdza czy sie prawidlowo zainstalowal pecherzyk.

Do góry