reklama
kasia0121
Fanka BB :)
Kattaya nie bajeruj mi tutaj. Skoro Ty jesteś zielona to co ja mam powiedzieć - nieopierzony kurczak.
Gratulacje dla Lili. To musi być wspaniały widok raczkujacego brzdąca. A od kiedy raczkuje? Wow ja już też chce raczkujacego Filipa
Jaram się, hihihi
Gratulacje dla Lili. To musi być wspaniały widok raczkujacego brzdąca. A od kiedy raczkuje? Wow ja już też chce raczkujacego Filipa
Jaram się, hihihi
Mimi2330
Madagos racja [emoji23]
U nas po pogodnym weekendzie nadszedł deszczowy poniedziałek.
Synek się skarży ze czuje że chce mu się siku A nie może zrobić. Albo jak się wysika podciagnie spodnie i znów ma parcie na mocz i wtedy polecą ze 2 kropelki.... niewiem czy to jakieś podziebienie
Na wszelki wypadek zaczęłam podawać mu furagin
U nas po pogodnym weekendzie nadszedł deszczowy poniedziałek.
Synek się skarży ze czuje że chce mu się siku A nie może zrobić. Albo jak się wysika podciagnie spodnie i znów ma parcie na mocz i wtedy polecą ze 2 kropelki.... niewiem czy to jakieś podziebienie
Na wszelki wypadek zaczęłam podawać mu furagin
Szafirek90
Ale dlaczego?? Nie wiesz co mówisz...Ja bym chciała sobie tak powymiotowac
U nas dziś słoneczko od rana, ale zimno jak nie wiem. Kocyk, ciepła herbata i dzień lenia się zapowiada Lubię takie dni.
Mimi2330
Nie mogłabym jeść i by spadło parę kg [emoji28]Ale dlaczego?? Nie wiesz co mówisz... [emoji14]
U nas dziś słoneczko od rana, ale zimno jak nie wiem. Kocyk, ciepła herbata i dzień lenia się zapowiada Lubię takie dni.
ja liczyłam na wymioty w tej ciąży ale się nie doczekalam
Ja prawie w ogóle nie wymiotowalam. Może w sumie z 5 razy...Nie mogłabym jeść i by spadło parę kg [emoji28]
ja liczyłam na wymioty w tej ciąży ale się nie doczekalam
Wczoraj teściowa mi powiedziała że chyba niebawem będzie poród.. . Ja już czuje sie tak źle... ledwo co wychodzę na 2 piętro wszystko mnie boli;( i do tego mam takiego pietra jak dziecko że mnie wyjdzie...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: