reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Zeby podobno własnie w drugim trymestrze najlepiej. U mnie po ciazy masakra, w ciazy nie chodzilam a teraz nie mam kiedy. Tylko czekam az coś zacznie boleć.

Kasia Lila siedzi kiepsko ale za to raczkuje:)

reklama
Kattaya nie bajeruj mi tutaj;). Skoro Ty jesteś zielona to co ja mam powiedzieć - nieopierzony kurczak:-) :).

Gratulacje dla Lili. To musi być wspaniały widok raczkujacego brzdąca. A od kiedy raczkuje? Wow ja już też chce raczkujacego Filipa:)
Jaram się, hihihi:)

Madagos racja [emoji23]

U nas po pogodnym weekendzie nadszedł deszczowy poniedziałek.
Synek się skarży ze czuje że chce mu się siku A nie może zrobić. Albo jak się wysika podciagnie spodnie i znów ma parcie na mocz i wtedy polecą ze 2 kropelki.... niewiem czy to jakieś podziebienie
Na wszelki wypadek zaczęłam podawać mu furagin

hchy43r8h8l5x99d.png

Nie mogłabym jeść i by spadło parę kg [emoji28]
ja liczyłam na wymioty w tej ciąży ale się nie doczekalam

hchy43r8h8l5x99d.png
Ja prawie w ogóle nie wymiotowalam. Może w sumie z 5 razy...

Wczoraj teściowa mi powiedziała że chyba niebawem będzie poród.. . Ja już czuje sie tak źle... ledwo co wychodzę na 2 piętro wszystko mnie boli;( i do tego mam takiego pietra jak dziecko że mnie wyjdzie...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry