reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

No właśnie tego sie boję. A ja czuje ze tak długo to nie dam rady;(

Dzisiaj do lekarki zagadam. Będę u niej na wizycie prywatnej to.tez może inaczej będzie rozmowa.. .

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Pogadaj co ona o tym sądzi, co radzi, jak ocenia twoje warunki. Daj znać po wizycie [emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Pogadaj co ona o tym sądzi, co radzi, jak ocenia twoje warunki. Daj znać po wizycie [emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png
Ja to dzisiaj sie boję sie mnie w szpitalu polozy. Nawet nie mierze ciśnienia żeby sie nie denerwować bo miałam taką akcje w sklepie rano ze szok.

To może na wszelki wypadek weź sobie jakieś podstawowe rzeczy naszykuj

hchy43r8h8l5x99d.png
Nie nie nie. Żadnego szpitala. Mogę leżeć plackiem w domu. Nie chce zostawić swojego samego bo bardziej bym sie stresowala. A jeszcze minimum 1.5 tyg maleństwo niech poczeka

Właśnie się dowiedziałam że koleżanka urodziła dzisiaj o 14. Od 2 była na sali porodowej dostala 3 znieczulenia i przez to nie wiedziała kiedy przec i jeszcze bardziej się zmeczyla. Ale rodziła w tym szpitalu w którym ja chce więc plus ze dają znieczulenie

Jk89 teraz niby w każdym powinno być na życzenie ale okazuje się ze w woelu nie ma....
Ja jeszcze placilam 600zl ale mi to nic nie pomogło [emoji53]

Szafirek.... no to rzeczywiście ostro miałaś....

hchy43r8h8l5x99d.png

Nie stresuj się. Jeśli sobie nie poradzisz sn to Ci pomoga.
Nie ma co się nastawiac negatywnie.
W końcu jest też tyle osób które rodzą bez komplikacji i bardzo szybko....

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry