reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja to syna nosiłam w takim właśnie a potem był montowany do samochodu jak była potrzeba ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Jk na kolację zjadłam dwie kromki zazwyczaj z wędliną albo z pomidorem a około 1wnocy jak wstawałam do łazienki to zjadałam czekoladę ;)A próbowałam wszystkiego co możliwe i jedynie czekolada działała :D
To prawda Zuza że żal takiego maluszka aż coś się robi jak tak przeraźliwie płacze.Oby szybko przeszło .

Chyba tak muszę spróbować robić... jak na razie zwiększyła mi na noc do 11 i przed śniadaniem do 6. Bo po 9biedzie i kolacji jest ok

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde, co z parampampam?

Przyznam sie, ze ja juz cukrow nie mierze. Jem normalnie i boje sie zajrzec w glukometr.

6 doba po cc a u mnie -9kg na wadze. :) zaczynalam z waga 92kg, skonczylam z 95kg a teraz mam 86. Jupiii. Mam nadzieje, ze kp sciagnie ze mnie jeszcze pare kilo.

Boli ktoras brzuch w pologu? Mnie zoladek napieprza i nie wiem czy przy kp cokolwiek moge wziac?

Cholercia, mam meza na medal. Ma teraz urlop i jest mega, mega pomocny. Praktycznie on przewija, w nocy jesli mam odciagniety pokarm to wstaje i karmi, robi zakupy, rozwiesza pranie, sprzata.. po prostu ANIOŁ.

Macie baby bluesa? Ja mam momenty kiedy sie totalnie rozsypuje, zaluje, ze zaszlam w ciaze i sobie tak "pokomplikowalam" zycie.. za chwile emocje puszczaja i tule małą. Chyba hormony szaleja.

Ależ Wam zazdroszczę tego, że tak mało tyjecie w ciąży albo w ogóle :)

Mi się zaraz kończy @ i uwaga, uwaga, zaczynamy robić dzidziusia :)

Nie łudzę się, że szybko się uda, ale lepiej starać się bezskutecznie i w tym czasie dbać o siebie niż odkładać bez końca. Daję sobie rok na luzie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry