reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ale masz żartownisia w brzuszku Mimi;) Pisałam kiedyś,że Kuba nie zdradził swojej płci aż do urodzenia;)
Jo to trzymam kciuki,powodzenia:*

reklama
Daj spokój [emoji3][emoji3][emoji3]
Moja mówi ze na pewno nie będzie tak, ze pójdę na porodowke nie znając płci.... ciekawe hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

Kurde, dziewczyny, ja już na staraniu się o dzidzię opadam z sił. W tym cyklu to ja mam taką ochotę, że się skupić na niczym nie mogę [emoji44] chyba u psychologa skończę [emoji44] dobrze, że mąż na miejscu jest [emoji41] martwię się tylko pregnylem, w niedzielę dostałam zastrzyk, do dziś nic nie czuję, żadnych efektów ubocznych, no może poza tym okrutnym libido. A tyle naczytałam się o złym samopoczuciu po pregnylu [emoji16] albo nie działa u mnie? Brała któraś z was, miłe moje, pregnyl??

Mam jeszcze inną teorię, że pielęgniarka nie wbiła mi zastrzyku. Bo takie duże dupsko mam, że nic nie widzę i nic nie czuję jak mi tam majstrują [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Jutro mam wizytę u gina znowu, to zerknie co tam się wyprawia w bebechach [emoji29]

Mimi, jak taka tajemnicza to może jednak dziewczynka?? [emoji16][emoji16] Albo chłopczyk żartowniś [emoji41] byle było zdrowe! [emoji11]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, nie mogę z tym Twoim Maleństwem, nieźle Cię trzyma w niepewności :D

Zuza, śliczny Twój synuś.

Blair, bardzo ładnie wyglądasz. W ogóle laski jesteście :)

Dzięki za słowa wsparcia, na razie mam zamiar się cieszyć staraniami.:)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tak poza tematem na stronie 5 10 15 jest noc zakupów kolekcja letnia -50% może kogoś zainteresuje;)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Jk ja już po zakupach,ale może komuś innemu się przyda to info:) Wszędzie są teraz super promocje.
W Lidlu będą fajne pościele do łóżeczka m.in.fisher price.

Przeczytałam Was tak chaotycznie...

My powoli poznajemy się z dzidziusiem. Depresja po porodzie mija ... synek jest kochany. Krzyczy przy wszystkim. A jak głodny to masakra☺☺☺ wszystko chce mieć od razu. Chyba ma to po mnie.

Myślę tylko o synku no i zapominam o jedzeniu. Na siłę coś zjem jak mam czas. Zostało mi 2 kg do wagi przed ciążą.

Dzwonię do położnej często jak mam jakieś pytania i wątpliwości. Bardzo mi pomaga.
Karmię mm i jakoś się z tym pogodzilam. W 5 dniu pojawił się pokarm. Wypożyczyłam laktator elektryczny i po pół godzinie osiągnął 1 łyżkę z 2 piersi. Powtórzyłam odciąganie kilka razy no i podobnie. Stwierdziłam że trudno no i mm. Mały wypił te łyżki...

Całuję Was wszystkie.

reklama
Hej Inka ☺ co do odciagania to pokarm przyjdzie i pamietaj zeby sciagac po 7 min kazda piers pozniej po 5 kazda ja robie przerwy 15 min miedzy sciaganiami i pozniej po przerwie 10 min po 3 min z kazdej piersi taki system najbardziej rozkreca laktacje czyli 7-7-5-5-3-3. Chyba ze juz sie poddalas.

Wszystkim dziewczynkom duzo cierpliwosci i sil do swoich skarbow ☺

Do góry