reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Czy któraś z Was ma i może polecić nosidełko? Nie chce płacić po 400-500zl bo takie też widziałam tym bardziej że posłuży zaledwie do później jesieni i może trochę na wiosnę.

Agunia oby nie pojawiła się gorączka:*
A to moje dwutygodniowe szczęście :)

Załączniki

• 20170808_151332.jpg
    20170808_151332.jpg
    505,8 KB · Wyświetleń: 80
Zuza ale słodki okruszek:)

Jk też miałam mniej na początku, chyba od trzech zaczynałam, a później miałam najwiecej do obiadu, 28 jednostek.

Jo kupiłam takie, to jest Ergobaby, podobno dobre, na aukcji nie ma metek.
Link do: ERGONOMICZNE NOSIDEŁKO NOSIDŁO BAWEŁNA 3-30M. 20KG

Teraz nosidła są polecane dla dzieci ok. półrocznych, siedzących, wczesniej tylko chusty. I ważne, zeby to nie było wisiadło, materiał ma sięgać od zgięcia do zgiecia kolanek, a pupka "wpadać" tak, żeby była niżej niz kolanka. To się nazywa nosidła ergonomiczne. Poczytaj trochę w sieci. najbardziej polecane to Tula, ale drogie.

Jk u mnie obeszło się bez insuliny ale ponad dwa miesiące co noc zjadłam czekoladę i cukier miałam między 70-89 .To super że mała rozwija się prawidłowo oby tak dalej.
Jo kupiłam zaraz po szczepieniu paracetamol w czopkach .To mój też miał rotawirusy do picia.
Zuza póki co goraczki nie ma ale strasznie płacze.A Dominiś śliczny :*

reklama
Mi się wydaję że Jo chodziło o takie do noszenia maluszka;)
Dziękuję dziewczyny:)
Agunia,przykro mi bardzo:* :( Żal takiego maleństwa:(

Do góry