Mimi2330
Fanka BB :)
Dokładnie, zawsze to jakaś aktywnośćE tam aktywność chodzę na basen ż córką więc w sumie trochę popływam a głowie z nie się bawię. Ale zawsze to jakiś ruch w wodzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, zawsze to jakaś aktywnośćE tam aktywność chodzę na basen ż córką więc w sumie trochę popływam a głowie z nie się bawię. Ale zawsze to jakiś ruch w wodzie
Ja ostatnio na cZczo miałam 89 jak w nocy wypilam duża szklanke pepsi i to był mój najlepszy wynik. Teraz biorę na noc 9j insuliny tej dlugodzoalajacej. I do każdego posiłku też biorę insulinę.Mimi szczepiliśmy 6w1 ,rotawirusy i pneumokoki. Pierwszy raz słyszałam żeby tak bardzo płakał aż w szoku byłam...Coś czuję że będzie kiepska noc bo co chwilę budzi się z płaczem.
Jk nie przejmuj się spadkiem wagi jeśli maleństwo rozwija się prawidłowo to jest wszystko dobrze.Ja schudłam 8kg w ciąży i w 37 tygodniu urodziłam zdrowego synka o wadze 3400.A co do cukru to ja też tak miałam żeby mieć dobry cukier rano zjadłam w nocy 4kostki milki i nigdy nie przekroczyłam 90.